Hledal jsem, ale nenašel to, co chci.
Máte někdo nějaký "tříprstový" páčky na ovládání spojky a přední brzdy?
Jde mi o to, že chci spojkovat nebo brzdit krátkýma páčkama a né, těma dlouhýma klackama. Máte někdo tip na kšeft? Obávám se, že ty zalamovací, které tu jsou dotazovány, muj problém nevyřeší.
Díky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V tom případku počkám, až se mi Toník s Rudou ozvou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
V tom případku počkám, až se mi Toník s Rudou ozvou
Mluvil jsem s majitelem PPT a vrhneme se na výrobu přípravků v únoru. Když se nám to podaří, tak koncem února bude finální verze a zahájíme maloseriovou výrobu páček na 1150 GS. Je to jen o čase a přistavení mé motorky.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Herr Vorel, taky jsem premyslel, ze bych je jen fiknul a zabrousil, ale obavam se ze by to nebylo uplne to pravy orechovy
Upravil Kubrt dne 05.01.2017 16:15
Alebo ju uprav ako ja na mojom ex 1100GS, rozpilit, vyferzovat drážku a protidrazku a zosrobovat (niečo podobné ako origo predlžovacie zalamovacky napr Wunderlich). Je to vidieť na jednej fotke z môjho inzerátu (nájdeš v histórii môjho nicku), alebo napis ripperovi, ktorý ju odo mňa kupil. Môžeš ju v prípade potreby rozobrať a predĺžiť a nebudú Ti robiť problémy na STK kvôli chýbajúcej gulicke na zlomenej. Inak na čo chceš skracovať aj brzdovu, to Ti chodí až po grip ako spojkova?
Patol : o STK bych strach neměl, myslím ohledně chybějící kuličky, taky mě napadlo jí fiknout, zakrátit a na konec tu kuličku navařit zpět.
Ne ne, nechodí mi až k gripu, ale i při brzdění používám jen tři prsty, proto chci krátké obě dvě.
Jinak fotku jsem viděl a ripperovi napíšu, aby mi to nafotil i z vrchu. Díky za tip.
Mařa : a taky to jde já věděl, že jsem to u někoho viděl
U nás by Ta (podla šéfa STKcky) za packu bez guľôčky vyhodili aj keď máš cez to blaster, je daný minimálny polomer odstavajucich casti....aj keď asi záleží, na koho narazis ...ja jazdím "na jeden prst" a na brzdovej mi to nevadi. Inak zvarana packa vydrží po prvý slabší tukec, vyskúšané x krát rôznymi metodami
Koupil jsem před třema rokama ty uplně nejobyčejnější Mstyle. A fungují bezvadně.
Nevim jestli je rozdíl mezi 1200 a 1150
toli přiložený následující obrázek:
inak super ze si tuto temu opat otvoril, pockam co vytvoria joe a ppt a potom sa rozhodnem
...mna odradilo to materialovo nedomyslene "futro" a hned po kupe sa mi nechce hned hometunit novu vec.
...predbezne hlasim zaujem o ppt packy, pac z doby minulej ked som tam bol na vymenu brzdovych hadic tak mam len dobre spomienky, nielen o kvalite
Upravil vlk dne 06.01.2017 19:17
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
inak super ze si tuto temu opat otvoril, pockam co vytvoria joe a ppt a potom sa rozhodnem
...mna odradilo to materialovo nedomyslene "futro" a hned po kupe sa mi nechce hned hometunit novu vec.
...predbezne hlasim zaujem o ppt packy, pac z doby minulej ked som tam bol na vymenu brzdovych hadic tak mam len dobre spomienky, nielen o kvalite
Ano Vlku, tím jsem myslel Tvoje vlákno, ale po tom, co mi Zetor poslal odkaz na Alliexpress, tak koukám, že zalamovacím se asi stejně nevyhnu, pokud budu objednávat od nich. Jen mě teda se.re , že ty čínský páčky budu muset eventuelně nějak "dotunit" .
Po telefonátu s Joem, jsem koukal na PPT a ceny páček u nich jsou teda dost závratný, otazka je, na kolik vyjde cena od Rudy, až to bude hotové, ale pokud bych měl dávat třeba 3000,- za dvě páčky, to se na to radši vyse.ru a nechám ty origo páčky, nebo použiju flexu, pilník a svářečku