Ahoj,
mám tu nejvyšší, vztahuje se i na defekt pneu atd... Za mě super... zatím jsem ale nepotřeboval... Dle pojišťováka (už celkem i rodinný známý) měl i případ, že vezli moto z Fara z Portugalska cca za 130 000Kč a pojistnik neplatil nic... myslim že to za tu tisícovku ročně stojí
U pojištění je hlavně "platit si abych to nepotřeboval "
Upravil HonzaGS-SV dne 05.01.2017 06:01
Říkám, ta nejvyšší asistence v rámci celé Evropy (pozor ne EU ale evropy, takže i např. Albánie atd) stojí cca 1000-1200 (teda nevím zda tam není nějaká sleva, za to, že to mám s povinným ručením...).
Mám dojem, že pokud skejsneš na nějakém místě, tak ti platí i hotel a letenku případně odtahu domů... (ale bylo tam pár podmínek, že to musej zkoušet x hodin opravit atd...)
Já mám pouze osobní zkušenost pouze s KOOP.
Jednou defekt u Košic, podruhé kamarádova nehoda v Rumunsku (silnice 10.třídy - rozbitá polňačka).
Oba případy vyřešeny na první zavolání. Naprostá spokojenost, pojistka bez asistence nemá smysl.
Klid, jistota a pohoda za těch pár korun...
micrak napsal:
Jednou defekt u Košic, podruhé kamarádova nehoda v Rumunsku (silnice 10.třídy - rozbitá polňačka).
Oba případy vyřešeny na první zavolání. Naprostá spokojenost, pojistka bez asistence nemá smysl.
Taky jsem Koukal na Koop ale limit pouze 50 km mě odradil.....
Allianz má více variant... ale tuším že to bylo cca 200km do 5-10 000 Kč, pak cca do 20 a pak neomezené... rozdíly byly tuším kolem 600, pak 800 a pak 1000Kč za rok...
micrak napsal:
Taky jsem Koukal na Koop ale limit pouze 50 km mě odradil.....
K havarce je odhat 100km a to nam v obou pripadech bohate stacilo.