Zdarec, tak jsem potřeboval sundat bočák, a jak jsem ho sundal, tak se mi vysypaly vnitřnosti z čidla stojanu. Nějak to nemůžu dát dokupy, mám dvě pidipružinky a nevím do kterých z těch pěti dírek v tom plastu je usadit. Zkoušel jsem pár variant a motka po zařazení chcípne. Neválí se doma někomu tohle čidlo?....případně i torzo čidla? Mám podezření, že mi několik těch pružinek chybí a předpokládám že fungují jako kontakty. Nebo jestli by měl někdo nějakou radu, kolik těch pružinek tam má být a na které pozici?
Právě že rozkreslené jsem ho nikde nenašel. Zřejmě asi bude nerozebíratelné, no ... mně se rozpadlo natotata . TO Servisák: koukal jsem na motorkářích a z Hondy vypadá dost podobně. Možná by se dalo použít, ale nechci riskovat výdaje navíc. Pokud bys něco našel, budu rád
Pokud budeš jezdit častěji terén, vyřaď čidlo z činnosti /jsou tam 3 dráty, dva musí zůstat spojeny a jeden volně. Musíš vyzkoušet já už ty barvy nepamatuji/
Taky jsem se tomu dlouho bránil, ale když jsem hodil párkrát držku, ve výjezdu mi to chcíplo, tak bylo rozhodnuto. U starších motek to taky není, jde jen o to si zvyknout
Možná něco mám, zkusím se podívat, nápiš odkud jsi, třeba nebudeš muset dávat za poštu.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Asi zkusím to čidlo z Varadera...stojí starší 200 ... tak jestli mám do budoucna utratit 4 litry, tak pokus za 2 kila už mne nezruinuje ... každopádně zatím všem děkuji.
Na šestpade jsem to vyřadil z provozu protože to začlo chcípat i za jízdy. Zbytečnej zdroj poruchy.Udělej klemu a vyhoď to někam hodně daleko Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To právě nemůžu. Jezdí na ní moje druhá polovička...a jak známo, ženy umí myslet současně na spoustu věcí, ale na tu jednu důležitou většinou zapomenou