Ahoj, chtěl bych vás poprosit, zda nemáte aktuální informace o autovlacích.
Plánuji trasu na léto na dovču a chtěl bych se tím autovlakem přiblížit. Do Itálie, Francie a nebo i do Chorvatska
Našel jsem, že z Prahy to jezdí maximálně na Slovensko a přijde mi divný, aby dolů do teplých krajin nejelo nic
Pak jsem našel, že z Vídně to na druhou stranu Rakouska jede, ale to je lepší jet po ose.
Ve starších vláknech jsem četl o vlaku Praha-Split, ale na stránkách ČD nebylo ani slovo.
Zdar napiš našemu Péťovi a on Ti jistě poradí . A věřím tomu , že skoro každý druhý kdo jel třeba někdy do Popradu , Košic a nebo když to jezdívalo i do Splitu tak nám tady řekne , že ČD mají asi jiné představy o podnikání (i to je závislé na zákaznících ) , ale to už je asi věc jiná . Ale proč jinde ve světě ty vlaky fungují a u nás néé ???
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Já vlaky sháním už od podzimu, a nic kloudnýho opravdu nejezdí.
ČD jezdí praha - poprad, košice, humenné, jinak nic.
rakušáci jezdí z Vídně na západ (myslím že mnichov a švýcarsko) a pak nějaký jezdil do Rumunska, ale bylo to děsně drahý a pro nás se pořád vyplatí jet s ČD praha - košice. (bydlím v plzni, tak je mi rakouskej bahn k prdu
Němci toho už moc nevypravujou, myslím že většina jede z Mnichova na sever (hamburk) a pak do Francie.
Francouzi jsou pro nás taky kurňa drahý, tak se vyplatí jet po ose