Nemáte prosím zkušenost? Našla jsem tašku na zadní nosič za super cenu. Nemáte zkušenosti s touto značkou. Podle popisu vypadá super a je za perfektní cenu. Díky moc za rady a doporučení.
Petamaja napsal:
Nemáte prosím zkušenost? Našla jsem tašku na zadní nosič za super cenu. Nemáte zkušenosti s touto značkou. Podle popisu vypadá super a je za perfektní cenu. Díky moc za rady a doporučení.
Reklama, reklama, reklama... Nová registrace a hned takhle. Vsadím se, že si spousta lidí kliklo na odkaz...
Navíc do MXShopu se leze přes jakýsi jiný eshop... (Smrdí to smrdí)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jelikož mám novou motorku, hledám nějaké info, protože si potřebuji na sezónu sehnat nějaké zavazadla. Pokud dotyčnému vadí, že jsem se dovolila na něco takového vůbec zeptat, omlouvám se jeho uraženému egu a klidně si příspěvek smažte. Nechápu, že neumíte odpovědět normálně a nebo nedejbože nějaké kvalitní a pořádné zavazadlo doporučit. IQ tykve.
takových už tu bylo
Nová, arogantní a ještě urážlivá
Založí vlákno s názvem, ze kterého čiší reklama na všechny směry a po upozornění prská.
Co takhle milá slečinko použít vpravo nahoře hledání? Hm?
Vyběhne Vám kotel vláken, kde se různé tašky na nosiče řešily snad tisíckrát.
http://www.bmwgs....2j368384j6
Upravil geofre dne 25.01.2017 16:34
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
hahahaahaha, jelikož jsem tu nová a na fórech netrávím všechen svůj volný čas a neživím se jako administrátor vážený pane, takže moc se omlouváááám , že nevím přesně do detailů, jak to chodí
geofre napsal:
takových už tu bylo
Založí vlákno s názvem, ze kterého čiší reklama na všechny směry a po upozornění prská.
Tahle komunita je opravdu velmi zvláštní a je k smíchu ten dvojí metr.
To že se v obecných tématech prodávají hodinky, nože, nebo že jiní rozprodávají prodejnu originálního oblečení BMW nevadí?
Je opravdu potřeba takto nenávistně reagovat na "jeden" další?
A je úplně jedno, jestli to tak bylo myšleno, nebo to byl prostě jen tip pro ostatní?
Petamaja napsal:
hahahaahaha, jelikož jsem tu nová a na fórech netrávím všechen svůj volný čas a neživím se jako administrátor vážený pane, takže moc se omlouváááám , že nevím přesně do detailů, jak to chodí
geofre napsal:
takových už tu bylo
Nic si z toho nedělej na tohle narazíš i v jiných fórech -bohužel
petulinkamajova
25. 10. 2016
Chvála: Zboží které jsem dlouho hledala jsem našla až v tomhle eshopu. Zboží dodali v termínu, jak slíbili i když se objednávalo ze zahraničí. Perfektní komunikace. Za sebe určitě doporučuji, skvělý přístup k zákazníkům. Jen tak dále.
Si to koupí před čtvrt rokem a teď se ptá na zkušenosti?
Upravil swat dne 25.01.2017 21:46
Pak tady nema byt 5974 "clenu"... Pitchi...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jj, na tuhle tašku jsem narazil ve výprodeji na jednom zahraničním webu. uvažoval jsem, že bych ji vzal na krám, ale tenhle typ reklamy je teda fakt vtipný
kdyby sem raději napsali, dobře jsme koupili, dobře prodáváme.
m
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS