Prosím o radu Na svém 1200 GS (2004) jsem vyměnil převodovku (vymačkaná vstupní hřídel). Dával jsem model 2007. Vše je OK, ale zjistil jsem, že nepasuje snímač neutrálu, viz foto (jiná hřídelka - půlkruhová). Chtěl jsem se zeptat, jaký typ je třeba pořídit, zdali nejsou nějaké různé typy u jednotlivých ročníků a jestli bude pasovat konektor připojení z r. 04 na novější typ (s připojovacím kabelem). Díky za případné rady či názory.
Biker přiložený následující obrázek:
Tohle je z dvouvacky,ten potenciometr co potrebujes se montoval od zari 2005 az do roku 2008 a je tvarove totozny s tim tvym krome rozdilu v unaseciPak od 2008 do 2010 je z neho vyvedeny kablik s konektorem,to je ten jak psal Milan,ten taky muzes pouzit. Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tak ak som to správne pochopil teraz tam máš prevodovku a výstupná hriadeľka na snímač má tvar písmená D. Lebo sú dve možnosti buď v tvare T to je asi to čo si mal alebo D to čo si kúpil.??
Upravil kubovicb dne 31.01.2017 09:32
Nič si z toho nerob. Mne sa stalo niečo podobné. Len je tu jeden veĺký problém. Ten snímač čo potrebuješ teda aj ja nezoženieš. Pretože sa nevyrába. Ja ho zháňam už rok a nič. A ver že som ho zháňal už všade. Nechce sa mi okolo toho rozpisovať ak chceš pošli mi telefón na seba a ja ti zavolám. Opíšem ti tú story okolo jedného poondiateho snímača.