koupil jsem topcase Givi Maxia, a sháním ještě nosič kufru topcase na 1200 GS, nikde nemužu najít ten nosič. Poradil by jste mi někdo prosím kde ho koupit. Chtěl bych ten co je na obrázku. (jsou totiž dvě možnosti uchycení, jedna je zároveň s madly pro spolujezdce druhá pak s madly orig. bmw)
Děkuju!!
EDIT:
tady ještě ty dvě možnosti. Ať hledám jak hledám, nikde nemůžu najít, kde by se dal koupit...(chtěl bych ten první, ten nalevo...)
Upravil metjuu dne 13.02.2009 22:19
Přesně tak. http://www.motosp...
Když pojedeš od Prahy po D5 sjedeš z dálnice a budeš se držet vpravo. Na první světelný doprava a po 50 metrech na dalších světlech opět doprava a seš tam
Upravil MALI dne 16.04.2009 09:58
Ahoj. Jak to dopadlo s tim topcasem od GIVI - zrovna to teď taky řešim a chci variantu 1. Sehnal jsi to u SP nebo někde jinde? Ta 2 se mi nelíbí - to si tam radši nechám origo topcase.
No já už s tim po předchozích zkušenostech s 1150 nechci laborovat, takže jedině něco osvědčeného s komplet montážkou a výztuhou. V pondělí se stavim v SP a snad mi objednaj tu variantu 1
MALI napsal:
No já už s tim po předchozích zkušenostech s 1150 nechci laborovat, takže jedině něco osvědčeného s komplet montážkou a výztuhou. V pondělí se stavim v SP a snad mi objednaj tu variantu 1
Napiš prosím jak jsi dopadl. Mailoval jsem tam ohledně stejné věci a nějak se zatím nemají k odpovědi.
Jefff
Zdarec. Dneska jsem tam byl - no nepotěšili mě a ani já Tě nepotěším! Ten obrázek vlevo je nějakej starej model či co a už ho nevyráběji (údajně) a byl nahrazen novým - obrázek vpravo. Jinak cena plotny a montážky něco málo pod 2000,-Kč. Takže jediný řešení zjistit, kde jinde prodávaji GIVI - třeba i v cizině a jestli to náhodou u nich nejde objednat nebo to třeba nemají na skladě. No a nebo ještě poprosit někoho zde na fóru jestli to náhodou nemá a nezapůjčil by to na dva dny na kopii - takže tímto na vás apeluji!!!
Ja mam tu druhou variantu, kdy se odstrani ten origo nosic za Givi, ma to ty cerne madla pro spolujezdce, je to na tom obrazku i videt. Podle mne je to lepsi v tom, ze Maxia umi byt plne naplnena dost tezka a pak je to docela i citit, jak se zvysi teziste, z toho pohledu nizsi montaz mi prijde jako lepsi a kufr netrci do nebes. Kupoval jsem ho ve Vrbovce v tom krame Y-shop na patre, kde prodavaji prislusenstvi jako Alpinestars, Arai, Shoei, Givi a pod., na leve strane baraku, kde na prave je Yamaha (Marimoto). Cena byla 1989 Kc v dubnu 2008, obj. cislo MSP SR689.
To NP: A máš někde fotku jak to vypadá na mašině (myslim s celou motorkou)? Jinak jsem před chvílí volal pánovi co 12 s tim nosičem co chci prodává a je ochoten to vyměnit, tak bych to chtěl vidět, než se do tý výměny pustim! Dík
MALI napsal:
To NP: A máš někde fotku jak to vypadá na mašině (myslim s celou motorkou)? Jinak jsem před chvílí volal pánovi co 12 s tim nosičem co chci prodává a je ochoten to vyměnit, tak bych to chtěl vidět, než se do tý výměny pustim! Dík
Asi nejakou fotku najdu, dam ji sem az budu u PC, ted jsem v aute
Jo taky to nevypadá špatně, ale zkusim to vyměnit za tu vyšší - v nejhoršim si koupim tu nižší ještě jednou (není to tak strašná raketa)! Díky moc za fotky - jsou pěkný a hlavně ta motorka je úplně stejná jako ta moje, takže ta nejlepší