Ahoj,
všiml jsem si, že v servisním návodu, katalogu dílů i na některých fotkách je na levé škrtící klapce před vstřikem plastový kryt, který mi chybí.
Dávalo se to jen na některé ročníky, nebo to v rámci tuningu majitelé sundávali?
Má to tam nějaký význam, když na pravou stranu se ten kryt nedával vůbec?
Da se koupit na levo i na pravo.stoji to par korun tusim kolem stovky.mam ty cisla napsany v chytre knize.ted sem ale dosel z garaze.jesi ti to sem nikdo nenapise tak ti to sem zitra cvrnknu.
Kupredu spatki ni krok...
Na r.94 jsem ten kryt měl.Ale vím,že některé novější ročníky ho standartně neměli.Jestli tam k něčemu byl nevím.Každopádně třeba TT mohl dělat kryt krytu,aby se ten plastík nerozbil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Musí se to objednat z eRka (položky č. 13): http://www.realoe...Id=13_0527
Ale jinak je to vcelku na nic.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Bohumile, děkuju, čísla nepotřebuju, najdou se snadno (např. z odkazu od Tondy).
U mě to možná někdo sundal, nebo tam už nebyl z výroby. Až bude příležitost a vzpomenu si, tak ten kryt třeba koupím, když už tam byl (moje úchylka, ale vrtá mi hlavou, jestli skutečně na GS byl jen na levé straně a jaký to mohlo mít důvod...
Upravil agenthonza dne 13.03.2017 22:41
no...ono by se naslo vic veci ktery sou na nic ale vypada to hezky a jede to rychlejc ponevadz je to aerodynamicky prvek.staci to tak ?
Kupredu spatki ni krok...
Jak se bere pravá/levá ? Z pohledu řidiče ? Když mám tu jednu co se na GS1100 dávala na stranu řadící páky tak je to levá a koupím pravou, že ?
BMW R 1100 GS