zdar vespolek,
rozpadla sa mi vnutorna vlozka v C2, v Geneze mi odpovedali ze tento diel nie su schopny dodat
a ja v domneni ze v poho kupim ako N.D. som to vyhodil - coz teraz lutujem .
PROSIM VAS: bol by tu niekto z majitelov C2-ky ochotny mi tuto vlozku pozicat k zameraniu a vyrobeniu noveho dielu mojou dvornou velmi sikovnou krajcirkou? Idealne velkosti XL / XXL ale myslim ze strih a tvar si dokaze stvorit z akejkolvek predlohy.
Odmena: lahvinka z vlastnej zahradky, pripadne by som nechal urobit viac kusov ak by bol zaujem
AK BY NIEKTO Z VAS: vedel o niekom kto je schopny dodat tuto vlozku, kazdej info budem vdacny
vlk přiložený následující obrázek:
[108.59Kb]
Upravil vlk dne 21.03.2017 10:48
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Taky jsem to řešil. Lepil, sešíval, volal do Geneze...... Nakonec jsem ustřihnul vršek ze starého Marushina a jaksi ho tam napasoval. Ve finále jsem helmu odložil a koupil novou EVO6. Stejně se v ní všechno loupalo a sypalo. Hlavu máš jen jednu (pokud nepočítám tu spodní)
Nemam a nechcem tam "bastlit" nieco z niecoho. Ak by som ziskal predlohu nie je problem spravit adekvatnu ba lepsiu kopiu.
Ja ju mam v A+ stave nic sa mi nelupe a nesype, mam to ako druhu prilbu na dálkové presuny nemam dovod menit.
Nikdo nemoze zapozicat?
MotoPaja napsal:
Ahoj,
já můžu, ale je otázka jak ti to přepravit.
ahoj,
jednoducho, v bublinkovej obalke by si mi to poslal na CZ postu formou POSTE RESTANTE do Velkej nad Velickou a ja si to tam vyzdvihnem.
Bude Ta to stat trosku casu a zajst na postu a nejakych 30-40Kč, ale nemam problem Ti to preplatit, ked budem posielat spat.
Pripadne pribalim aj spominane nieco z vlastnej zahradky ako podakovanie
Len rataj s tym ze po Tvojom odoslani sa Ti to vrati za 5-6 dni, abys pak nebol bez "prilby" ked budes xciet vyvetrat hlavu
ahoj,ja sem si jí taky nedávno opravoval. Nakonec ručně jehlou nití. Nedávno sem koupil Scorpiona adx 1, takže sem z C2 udělal krásnou otevřenou helmu na skůtra.
Kdyby se někomu hodila ta přední vyklápěcí část tak, tak je volná
hlavně, že je pivo ftlamě
Vyriesene - "prezi" mi dopytovanu vlozku posiela a zareagoval operativne za coz mu Dakujem!
Ostatnym taktiez vdaka za ponuknutu pomoc Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Sorry, já to trochu zazdil, ale jsem rád, že se to vyřešilo.
PS: když si to budeš nechávat vyrábět, mohl bys pak k tomu dát nějakej nákres, kdyby to potřebovali i ostatní
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Sorry, já to trochu zazdil, ale jsem rád, že se to vyřešilo.
PS: když si to budeš nechávat vyrábět, mohl bys pak k tomu dát nějakej nákres, kdyby to potřebovali i ostatní
... v poho
uz sa to vyraba, ale robi to krajcirka nie ja. Na rovinu, nechcem a nebudem ju zatazovat vyrobou nakresu / strihu, pac kym by to spravila tak polku roboty na vlozke by mala zatial urobenu.
ALE: kazdopadne som ju upozornil, aby si vse potrebne zachovala pre pripadnu dalsiu vyrobu, TAKZE ak ma neskor niekto oslovi rad mu vyrobu kopie sprostredkujem - no problem
Ak si krajcirka urobi nejaky nakres je to len jej sikovnost a um, takze mne je blbe to od nej drankat k zverejneniu.
Zodpovedne mozem povedat ze "robi za hubicku" proste stara skola, takze ak by to niekto niekedy potreboval spravit je to len vec ozvat sa a mozna obetovat nejaku 50 kačku za postovne.
Momentalne vyrabame velkost L a XL