Zdravím, na jakých pneu byste se vydali někam dál? Letos se chystám na Kavkaz (viz. vlákno cestování cizina) a nevím co obout, kupuju drátěný kola a chtěl bych je nazout do Continental TKC 80 - co vy na to, je to rozumný? Dík
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No, nevím, jak konkrétně to tam vypadá, ale co Mitas E-09? Špalíky
Nebo pokud by to byl lehčí terén, šotolina atd, tak Mitas E-07...
Ale ty nejsou do blata....----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tak do špalků se mi moc nechce ..... přece jen se dá říct, že se velká část pojede po silnici ..... Koukal jsem na anakee 2, ale to je v podstatě na přejetí polní cesty, to se mi nechce, a mitasky mi obecně připadaj moc do terénu, to taky nechci.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Predek TKC zadek Mitas 09 Dakar,mitaska je lepsi v terenu,na silnici je taky super a vydrz ma asi taky vesti nez TKC o cenu ani snad nejde. Jen dela vetsi kraval...kdyz kupujes ty novy drataky neni lepsi za ty prachy koupit rovnou predek 21?? Podle me urcite ,ja treba letos budu moje 19 predelavat na 21 . Zvazil bych to.
TKC jsou asi rozumny, my jezdime jak brtnik predek TKC, zadek Mitas 09 Dakar bezdusovku.
A tu 21 predek bych pri koupe novejch kol dal urcite takyAktualne 1250 GSA HP
my v loni nechali na přesun silniční gumy (tourance) a v rumunsku přezuli na čerstvý tkc.Nejlepší je, když ty silniční máš taky ojetý a někde je tam vyhodit a netahat zpátky
hlavně, že je pivo ftlamě