Jaký, mlhovky, nebo dálkáče?
Popravdě, já to vyřešil Filsonama za 300 Kč s tím, že když odejdou, nebude žádná škoda a koupím kvalitnější...
Jednu mi pes shodil z ponku, tak jsme je tam už montoval s prasklým sklem přelepeným páskou,
při brodění byly mnohdy úplně pod vodou a pořád svítí
Dělají mlhovky i dálkáče, buď elipsy nebo obdélníky
Tudíž ( i když mě za to asi mnozí odsoudí), já je doporučuju... Fakt mě příjemně překvapily
Jen - tady vypoadají jako bílý, ale ve skutečnosti, když jsou vyplý tak jsou modrý ...
Thomasson přiložený následující obrázek:
[16.79Kb]
Upravil Thomasson dne 19.02.2009 23:51
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Ty micro helly jsem našel na H7kách,bohužel nemužu vygooglovat cenu.Zatím jsem našel něco jako že za 25OO,- za kousek,ale to se podá.Až zjistím,dám vědět.FF5 ky jsem v prodeji neobjevilKoukám,že ty FF5ky jsou na padacím rámu,mám ten samý,neklepe se to ? co přepínač,kam jste ho přichytili,řidítka,nebo do kapotáže?V levo už mám zásuvku,v pravo by to šlo.
pročti si toto vlákno, http://www.bmwgs....rowstart=0
mělo by tam vše být. Jinak já mám to uchycení na padacím rámu ještě přes takové gumové objímky (je to vidět na fotce) takže se mi to vůbec neklepe. A vypínač mám na řídítkách přes kolíbku, je dobrý, že ještě svítí zeleně, když jsou světla zapnutý..
dugi napsal:
koukal jsem na ně na netu,jsou do tří kílek,jen jsem se bál,jestli to není moc forový.Co v tom máš za žárovky H3 55W? Jsou to dálkáče?
Dají se sehnat v podstatě na každý benzince
Já si koupil mlhovky, ale dělají se i dálkáče Z toho úhlu na fotce vypadají, že svítí míň jak hlavní světlo, ale není to tak.
Jako, vzhledem k ceně - nějakých 300 Kč (na netu 299,- ) to nebude supr kvalita,
ale když uletí šutr od kola a rozbije je, aspoň to nebdue taková škoda...
A jak říkám, mám je tam tak půl sezony, na padákách, kde jsou celkem vibrace, byly už párkrát úplně pod vodou a pořád pohoda
Žárovky tam mám originální, který v tom byly, ani nevím,jaký to jsou...
No jo já bych taky dal ty za 300, protože když s tím praštíš, nejní žádná škoda, ale kdo mi to zapojí?
Jsem na to blbej
Sice mám bráchu elektrikářa, ale nevím zda ho na to můžu pustit, aby něco nepodělal.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Baltazar napsal:
No jo já bych taky dal ty za 300, protože když s tím praštíš, nejní žádná škoda, ale kdo mi to zapojí?
Jsem na to blbej
Sice mám bráchu elektrikářa, ale nevím zda ho na to můžu pustit, aby něco nepodělal.
No já to zapojil tak, že přívod ovládacího proudu do relátka jsem vzal z dálkový houkačky,
přívod průchozího proudu normálně z baterky přes pojistkový pouzdro a pojistku
Mno a spínač jsem dal ten klasickej kolibkovej
Tady máte trochu lepší ceny a da se koupit jedna mlhovka a dalkovka, coz mi prijde jako nejlepší kombinace http://www.bures....-pl-21.htmKonečně jsem našel to co jsem hledal ...GS