slonci napsal:
Jaké prosím používáte brýle do krosové přilby,když máte pod tím i dioptrické brýle?
Díky
neuvazoval jsi o cockach? treba i jednorazovych kdyz jezdis...
ja osobne brejle na motorku nenosim pokud vylozene nemusim... prilezitostne mlzeni a pohyb povazuju za skoro nebezpecny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
slonci napsal:
Jaké prosím používáte brýle do krosové přilby,když máte pod tím i dioptrické brýle?
Díky
Já mám dioptrické brýle na stálo a čočky mít nemůžu a koupil jsem cross brýle od značky THOR a maximální spokojenost.
Ono asi bude záležet i na tvaru dioptr.brýlí.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Fabio napsal:
to ja jezdim s dioptrickymi brylemi v pohode, ale s cross brylemi sem teda jeste nejel
ja si pamatuju, ze kdyz je zima a mam blizko k padu, tak jsem nervozni a funim, tim min vidim, jsem jeste vic nervozni a funim poradne atd... vyslednem je mlha a pak pad
17 cm
Bohužel mít čočky nemohu, jinak bych to neřešil. Mám sportovní,plastové se samozatmavovacím plastem a paráda. Neřeším sluneční clony apod. Rychlost obarvení/odbarvení je naprosto super.Cena za jedno oko 1750 s antireflexem, bez něj za 1350. Netříštívý, relativně bezpečný. Lyžuji v nich také a na nich mám UVEX na dioptr. brýle. No a nějaké podobně vybrané na bocích pro nožičku od brýlí bych potřeboval na moto.
slonci napsal:
Bohužel mít čočky nemohu, jinak bych to neřešil. Mám sportovní,plastové se samozatmavovacím plastem a paráda. Neřeším sluneční clony apod. Rychlost obarvení/odbarvení je naprosto super.Cena za jedno oko 1750 s antireflexem, bez něj za 1350. Netříštívý, relativně bezpečný. Lyžuji v nich také a na nich mám UVEX na dioptr. brýle. No a nějaké podobně vybrané na bocích pro nožičku od brýlí bych potřeboval na moto.
aha.. tak to pak jo.
Ja si zase budu muset koupit brejle.. .mam jen cocky a nejak se mi nechce davat 8-10k za slusny.
17 cm
Tak to mám perfektní optiku, kde mají obroučky v cenové relaci okolo 2000 Kč. Podobné nebo i ty samé jsem viděl v grandopticalu apod cca o 100% dráž. Na všechny obroučky co mají mají i náhradní díly. Již jsem nesčetněkrát měnil nožičky apod. (16 měsíční holčička + fenke bernského salašnického psa dávají brýlím zabrat).
Optika je v Letňanech a naprosto SUPER.
slonci napsal:
Tak to mám perfektní optiku, kde mají obroučky v cenové relaci okolo 2000 Kč. Podobné nebo i ty samé jsem viděl v grandopticalu apod cca o 100% dráž. Na všechny obroučky co mají mají i náhradní díly. Již jsem nesčetněkrát měnil nožičky apod. (16 měsíční holčička + fenke bernského salašnického psa dávají brýlím zabrat).
Optika je v Letňanech a naprosto SUPER.
do letnanskeho GO obcas chodim a tam (nebo na andelu) mne knockoutovali tema penezma za brejle (ktery pouziju jen vecer)...
kam ze to chodis? )
17 cm
Tak pánové, jedná se o malou optiku ve "starých" Letňanech.
Přesná adresa je:
Rychnovská 651,Pha 9, Letňany. Je to kousek za Plusem směrem od OC Letňany.
Otevřeno Po-Čt od 9 - 18 a v Pá do 16. Uvidíte sami, co jste ještě neviděli!! Většina supr obrouček do 3tis. Je to na rohu nějakého střediska či co, na takovém náměstíčku. Naproti je Čínská restaurace.
No to nevím, ale potápěčskou masku mám,páč se i potápím a bylo to dost drahé a je tam sklo. Se třemi dioptriemi by brýle na helmu vážily ve skle skoro "kilo" a v plastu stály majlant. Navíc,když sundáš brýle z helmy, jsi slepej! Tedy já ano.
mam cca sest dioptrii a bez bryli opravdu nic nevidim. s brylemi je to casto boj, cockam jsem dlouho odolaval, ale tento rok si pro ne jdu. uz to proste nejde.
cross bryle jsem koupil v Touratechu, Oakley L frame MX carbon. aktualne na jejich shopu za 1392 Kc. maji vybrani pro dioptricke bryle - ale nerekl bych, ze je to neco specialniho, takhle by se asi daly upravit jakekoliv.
slonci napsal:
Tak pánové, jedná se o malou optiku ve "starých" Letňanech.
Přesná adresa je:
Rychnovská 651,Pha 9, Letňany. Je to kousek za Plusem směrem od OC Letňany.
Otevřeno Po-Čt od 9 - 18 a v Pá do 16. Uvidíte sami, co jste ještě neviděli!! Většina supr obrouček do 3tis. Je to na rohu nějakého střediska či co, na takovém náměstíčku. Naproti je Čínská restaurace.
Ažtam všichni pojedete, nezapoměňte říct, že jste se všichni o tom dověděli na webu BMW GS a že to tady doporučuje Slonci, když mu tam takhle přijedou 3 - 4 lidi, tak dá třeba i slevi pro všechny BMW GSáky
tyhle věci fungujou, věřte tomu
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
slonci napsal:
Dioptricke bryle nemam, ale pokud muzu doporucit obecne, tak bryle otestuj az s prilbou. Ja jsem treba v Razzu v Podoli testoval asi 4 znacky. Nakonec do Arai VX3 padly nejlepe bryle SPY.
JohnyT přiložený následující obrázek: