Ahojky jaky pouzivate tankvak??
Rad bych original jen za nej nedam 130 eur,tak dobrej neni.
Mate nekdo vyzkouseny nejaky jiny?
Pripadne i koupim nejaky starsi.Diky moc kluci
700 GS, 1100 GS
Mám originál a je fakt dobrej.Vepředu u řídítek je takovej háček a u sedla je zip takže jde velmi rychle a snadno sundat/nandat.Navíc jde roztáhnout nahoru a originál pláštěnka s průzorem taky neni k zahození.
TOLI napsal:
Mám originál a je fakt dobrej.Vepředu u řídítek je takovej háček a u sedla je zip takže jde velmi rychle a snadno sundat/nandat.Navíc jde roztáhnout nahoru a originál pláštěnka s průzorem taky neni k zahození.
JJ pritelkyne ho ma taky ale za 130 eur jsou i o hodne lepsi,napr TT nebo W.
Zajimaji me zkusenosti i s jinymi.Jinak Lojzo vypada zajimave
700 GS, 1100 GS
Já mám taky Lojzo a jsem spokojenej = nevidím důvod kupovat nějakej dražší jak kvůli značce např. origo. Myslím, že je úplně dostačující. Nevím jakej je to přesně typ, ale dá se zvýšit, jednoduše odepnout zipem, má průhledný zapínací vršek na mapu, přísavky drží velmi dobře a stojí ani ne polovinu. Z pár "deštíků" co mě zastihly na výletech mám zkušenost takovou, že nepromokl a to byl "naostro" = bez pláštěnky - to bylo velmi příjemné překvapení ;-) To si radši koupim za pár let zase novej...
mam taky lojzo (enduro maly komplet set) a bez plastenky je to k zlosti hlavne kvuli mape. on vcelku ani nepromokne (testovano v opravdu dlouhym velkym marastu), ale pod tu slidu se vlhkost proste dostane a mapa je mokra.