Vagina napsal:
Ahoj potřebuji radu přestal ukazovat palivoměr a rezerva a taky nerozsviti. Měl jste někdo venku čerpadlo s plovákem ? Nebo mi něco ukáže diagnostika.
nemel jsi nahodou pres zimu prazdnou nadrz?
jestli jo, zkus to zalejt benzinem.
pokud vim, plovak tam neni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
i u starsich rocniku? ja tam mam nejakou merku, ktera kdyz je na suchu delsi dobu tak blbe ukazuje... teda pry tam je 17 cm
je tam plovák -možná že jestli to bylo delší dobu na sucho tak na tom snímači vznikla oxidační vrstvička a je tam zhoršený kontakt ,naplň nádrž a uvidíš
kim přiložený následující obrázek:
Tam nic extra potřeba není je to práce na chvilu -jen bacha když budeš stahovat hadičky tak ofafrně ať neulomíš ten plastový nástavec je to takový pouťový tam; sděláš hadice,elektriku ten štekr, odšroubuješ tu velkou plechovou matku a mělo by to jít ven -je to tam na gumě která to trochu drží ; jen bacha při vytahování a montáži ať si neohneš ten drát co drží plovák; zkontroluj jestli dobře drží to sítko dole, ať ti při zpětné montáži nespadne
Upravil kim dne 20.04.2017 19:59
Vagina napsal:
Jo to jsem zkoušel natankovat plnou a plnou to ukazuje až do chcipnutí.
tak to mi to po zime udelalo nekolikrat pokud jsem nedotankoval.
17 cm
Jo začalo to makat trochu nevím proč čerpadlo jsem vyndal a odpor ten plovák ukazoval bez problémů, ještě že jsem to rozebral sítko bylo na dně nádrže, na to že má najeto 10 tis. Na dně bylo bordelu až dost .
Tak bych zvážil výměnu filtru jestli máš v nádrži bordel(pokud tím nemyslíš nějaké povýrobní šupinky atp) kdoví kdo tam co a kde tankoval -lidi jsou různí-
Ten bordel v nádrži byl hlavně rez , říkal jsem si jestli tohle tam dokáže naskákat na benzínce , z kanystru jsem plnil asi dvakrát a ten mám taky plastový.