Mám dotaz ohledně této firmy,
Nevíte jestli pořád fungujou,nebo co se děje,popřípadě máte někdo od nich objednaný výrobek a nic se neděje?
Objednal jsem si pár věcí,s tím že v půlce února mi měli přijít poštou a je 23.února a tato firma nereaguje na moje maily ani na telefon,s tím,že na telefonu je záznamník i přes pracovní dobu.Jsem celkem nasranej,protože tímto přístupem si odrazují potencionální zákazníky!
Podotýkám že zatim jsem nic neplatil,avšak jde o princip!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já mám u nich objednanou plotnu na zadní nosič. Vzhledem k tomu, že jsem jí chtěl trochu poupravit, tak by měla přijít ke konci února, tak uvidim, ale ještě ke konci ledna jsem si s paní normálně mailoval.
No,to já taky,poslední mail od nich jsem dostal 21.1.09
A teď s nima jsi v kontaktu?
Upravil Kubrt dne 23.02.2009 11:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tak ale ked sa chcu udržat nad krizí tak by mneli prodavat co nejvíc ne aby mneli kunšafty
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
100bubu napsal:
tak ale ked sa chcu udržat nad krizí tak by mneli prodavat co nejvíc ne aby mneli kunšafty
Přesně tak,respektive by měli informovat své stávajíci.Že třeba z důvodu nemoci nebudou měsíc fungovat.A ne toto.Jsem fakt vytočenej,ikdyž prakticky nemám důvod,že teď se stejnak pořádně nedá jezdit,ale jednou si něco objednám,tak mám právo být informován.A je mi blbý si to objednat od někoho jinýho,byť je to levnější a jim pak říct,sorry ale seru na Vás,už mám od jiný firmy.Prostě se mi tohle jednání nezamlouvá a jsem pekelně nasranej*pissed**pissed**pissed*
Tak jsem koukal do mailu a poslední komunikace byla 22.1.09, takže to samý. Ale asi je to opravdu všude stejný - v Autecu už mám objednaný kalhoty pomalu 14 dní. Díly přišly za 4 dny, tak nevim kde je chyba
Ja u nich objednaval presne pred rokem, z netu jsem se vubec nedozvedel, ze se vsechno vyrabi na zakazku, myslel jsem, ze maji vyrobky skladem.
Takze jsem byl hodne prekvapenej z dlouhyho terminu dodani, ale nakonec dodano. Divny je, ze nereagujou ani na telefon..
Alda napsal:
Ja u nich objednaval presne pred rokem, z netu jsem se vubec nedozvedel, ze se vsechno vyrabi na zakazku, myslel jsem, ze maji vyrobky skladem.
Takze jsem byl hodne prekvapenej z dlouhyho terminu dodani, ale nakonec dodano. Divny je, ze nereagujou ani na telefon..
To mě taky právě dost zaraziloKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.