ahoj, nemáte někdo zaregistrovanou platbu přes PayPal ? Potřeboval bych koupit na moto nějaké doplňky z firmy v GB a jiná varianta platby není. Prachy bych poslal předem ´plus dohodnutou provizi.. Nákup cca za 150 e.
Upravil bluesbery dne 25.02.2009 21:15
A nenašel by se někdo, kdo by to Bluesberymu koupil bez zaslání peněz ?H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je slovo do pranice... a když přihodíš dálkáč na otvírání vrat, dovezu ti to v krabici s mašlí.
( Od dob co vynalezli kýbl, pivo nepiju. )
Mám doma starou záclonu, ta bude v srpnu lepčí než vrata a ktomu dlouhý klacek jako dálkový ovladač
Zítra jedu do Žďáru, tak se stavím s metrem Dej to zatím chladit..
Tak tomu říkám finanční krize!
Vzhledem k rostoucí kriminalitě ve městě po pádu sklářského průmyslu stará záclona nezabrání zcizení mého zánovního 16ti letého AX, pracovního 18ti letého Fáčka a už vůbec ne funglovky 13ti letého GS, čili jsi kšeft projel na celé čáře a zbývá Vám oběma, dát si se mnou jen to chlazené.
Pánové, já mám barák plnej veteránů - jo Hrabě, to se hned pozná....samej symbol blahobytu
Kecám, jsem socka - jím suchej salám bez chleba, piju starý víno a mám auto bez střechy.
Upravil Hrabe_X dne 26.02.2009 09:29
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nevim, jestli nejdu pozde, ale... Jestli mas embosovanou platebni kartu (tzn. s vyrazenym pismem), tak s ni jde platit po netu a na Paypalu. Registrace na PayPalu je zadarmo a jestli se uplne nepletu, tak snad slo pres PayPal platit i kdyz nejsi registrovany. Dneska se uz jine karty snad ani nevydavaji.
Mimochodem, taky jsem letos cosi takto koupil v Britanii a vyslo mne to na dve tretiny toho, co v Cechach, nebo kdekoliv jinde na kontinentu. To bude asi tou rocni zarukou...