přebral jsem nové LC a originální navigace mě zakrývá část otáčkoměru. Ač jezdím na sluch, přijde mě to divné. Mam 180cm tak vyšší ho asi nemůžou vidět vůbec. Sedím tak divně, nebo to máte někdo taky? Je na to řešení? Na držáku nic posunout nejde.
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
CZECHcz napsal:
přebral jsem nové LC a originální navigace mě zakrývá část otáčkoměru. Ač jezdím na sluch, přijde mě to divné. Mam 180cm tak vyšší ho asi nemůžou vidět vůbec. Sedím tak divně, nebo to máte někdo taky? Je na to řešení? Na držáku nic posunout nejde.
ja ho mam prestehovany na riditka na pididrzaku od RAMu. Krasne to na to pasuje.
Upravil hicks dne 22.05.2017 08:35
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak toto zaujima aj mna - ako ste to vyriešili iným držiakom (foto) ? Mne ani tak nevadi ze zakrýva časť otackomera, ako že ovládanie počas jazdy je náročné, treba naťahovať ruku dosť dopredu a trafiť sa je často problém. Predtým som mal na Honde Zumo 590 uchytene na RAM na riaditkach a bolo to super.
Při své postavě 190 cm jsem měl stejný problém.
Origo držák jsem vymontoval,rovnoběžné držáky uřezal a mezi ně vsadil 4 cm trubky stejného pr.a zavařil.Po obroušení nechal nakomaxitovat .
Teď mám GPS krásně na očích a otáčkoměr vidím celý.
Neznalý věci nepozná ,že soudruzi v NDR udělali chybu.
Můžu doporučit.
erne818 napsal:
Tak toto zaujima aj mna - ako ste to vyriešili iným držiakom (foto) ? Mne ani tak nevadi ze zakrýva časť otackomera, ako že ovládanie počas jazdy je náročné, treba naťahovať ruku dosť dopredu a trafiť sa je často problém. Predtým som mal na Honde Zumo 590 uchytene na RAM na riaditkach a bolo to super.
hodim to sem. normalne to slo namontovat a vypada to jak origo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Řešil jsem stejný problém minulý rok, stejná výška 180 cm, LC 2016 Adventure, navigace Garmin 590, zamykací držák Touratech. V Touratechu jsem koupil nástavec z profilovaného nerezového plechu a ten mi navigaci zvýšil cca o 5cm nad hrazdu. Neklepe se to a vidím na oba budíky. Investice cca 600 Kč, nepamatuji si to přesně.
Garlic