Ahoj mohl by mi někdo poradit jak importovat z Google map naplánovanou trasu do Tyre to Travel? Dříve tam bylo import z webové stránky, ale teď už to tam není a mě se vůbec nedaří na to přijít.
já ho tam mám taky, ale můžeš importovat pouze ze souboru. Dříve tam byl import z webové stránky. Z google maps nejde uložit soubor. Jestli jo, tak ale nevím jak :-D
Pokud máš účet na googlu, tak se přihlaš a dej do vyhledávače "moje mapy google" otevře se Ti odkaz (nevím zda toto bude fungovat, zkus pokud budeš přihlášený https://www.googl...3&z=17) na který když klikneš tak by se měly otevřít trošku jiné google maps, kde už se to dá vyexportovat do kml. Je to pod těma třema tečkama vlevo. Bohužel musíš tam překlikat celou trasu, nebo alespoň mě se to nepodařilo převést z klasických google map. Případně to určitě jde vyexportovat z google earth.
Já to z Google mých map exportuju do souboru *.kml (kmz) a pak v Tyre přes Soubor - Import, nebo Soubor - Otevřít vyberu ten kml (kmz) a už to v Tyre vidím. Při ukládání z Google mých map musím zaškrtnout Waiponts.
Radek_S přiložený následující obrázek:
TYRE maju aj online aplikaciu na planovanie - myrouteapp.com
Registracia zadarmo a da sa tam rovno planovat na google mapach ( zdarma sa to da prepinat aj na Openstreet map a michelin - a potom maju este nejake platene TOMTOM, HERE ... )
Nuka to tam pri registracii tu platenu verziu GOLD - ale to nepotrebujete.
Aj rozpracovana trasa ti tam pekne ostava na tvojom profile ked sa prihlasis - pristup online odvsade - a HLAVNE - sa da trasa ulozit v roznych formatoch - GPX, KML ...
Upravil jojkoz dne 07.06.2017 09:00
Ahoj,
když si rozklikneš ten .iti soubor pro TYRE tak zjistíš že je to jednoduchý texťák (příponu si přejmenuj na TXT) se souřadnicovými daty, ty si dáš jako průjezdné body... možná to půjde i nějak zautomatizovat, případně by šel napsat nějaký skriptík
Ahojte,
mám dotaz ohledně google maps.
Na PC si vytvořím trasu v google mapy, nakopíruji si její link.
Pak si tento link otevřu před jízdou v google maps v mobilu, abych dle toho mohl jet.
Jenže trasa se přepočítá dle akutální situace a a už nevede přesně místy, které jsem si zvolil v PC.
Máte někdo radu jak si přenést trasu z PC google mapy do mobilu tak, aby po kliknutí na odkaz trasy vše zůstalo stejné?
Možná je to jen blbost, ale ještě jsem tomu nepřišle na kloub.
díky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven