Zdravím páni. Máte ešte dajaký fígeľ na nastavenie svetiel okrem toho čudlíka s ktorím otáčam a nastavujem svetlá? Mám ho úplne na doraz a páčku ktorou sa stláčajú svetlá pri jazde so spolujazdcom tak isto stlačenú dolu. I napriek tomu svetlá pri jazde so spolujazdcom svietia príliš vysoko. Ked som na motorke sám vtedy to svieti tak ako má. Kde môže bit zrada???
Udajně by to mělo být v tom šroubovacím mechanizmu.je to z plastu a teplo od zarovky ten plast poníčí.dělal mi to mechanik a tohle rikal.něco s tím udělal ale už přesně nevím co .musi se to rozhodit a podivat se dovnitř
Někdy je parabola světla jen vyskočená z "kulového čepu".Jsou tam myslím tři,tak v jednom to nemusí džet.Vymontuj světlo z motorky,svndej obě krytky na výměnu žárovek,vyndej žárovky a přes otvor pro výměnu žárovky zkus zahýbat s parabolou a uvidíš jestli je někde volná.
POZOR - nesahat ani kouskem prstu na sříbrnou odrazovou plochu paraboly.Jak se jí dotkneš jde stříbrná barva dolů.
Tak že svetlá nastavené, super konečne vidím. Ale problém som nenašiel nikde svetlá som rozobral všetko bolo OK. Nevedel som čo dalej. Tak som dumal. Celé svetlo je uchytené na troch bodoch. Hore sú dve skrutky a dole taký malý štyft, ten ked posuniem aspoň o 4mm tak sa celý reflektor sklopí. No tak som ten štyft odrezal vyvrtal novú dierku na sústruhu vyrobil nový štyft aj so závitom nahodil zalepil lepidlom na závity a večer šiel vyskúšať vysmiaty som bol od uch po ucho.