Sedni na motorku a jeďte se mrknout do Liberce k Pardálovi, do Rockwaye... https://www.rockw...
Upravil Kubrt dne 11.06.2017 11:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nepiš dotaz, sedni do káry a val. Určitě si tam vybereš. Louis má taky výběr ale počitej tak za 15 tis za komplet.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Mydlo52 napsal:
Hmm, jedná se o kamennou prodejnu co mají skladem, možno vyzkoušet a v různých velikostech?
Skladem toho mají hafo. Nedávno se dokonce stěhovali do většího... Většina lidí odsud jezdí v Viktorovo hadrech
Přístup a jednání na "jedničku" a ceny taky nejsou špatný... Vem ženu a udělejte si výlet na Ještěd a pak k Viktorovi
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mydlo52 napsal:
Zkusím se domluvit, ať mají na nás čas. Chceme oblečení, boty, přilby, neoromoky atd a to na dvě osoby... To vidím na půl směny v obchodě :-D
Tam si hochu vybereš/te, to mi věř
..presne jed k Pardalovi a neres. Kdyz jsem si kupval veci ja, byli jsem tam jak Hujerovi vsichni - bo mam 7mistnou karu (byli jsme tyden lyzovat na horach) - ja, moje draha, nase 2 deti + jedno brachovo + moji rodice... ... Pardal i jeho prodavac to v pohode ustali
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Nebo se ještě stav do Bonmota v Brně. Jsou v nových prostorách a výběr taky velký.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí