Tak mě přátelé před chvílí na Evropský čapli chlupatý... Prjel jsem křižovatku na červenou,ale jen tak tak a 1000,- a 4 body v hajzlu to není férKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No jo, já takhle vykolejil 24 tramvaj, taky 4 body v hajzlu, prej měla přednost
Chytli tě na motorce nebo v autě?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Mě takhle dostali na to , že když jsem byl pod semaforem tak svítila chodcům zelená a tudíž jsem musel mít červenou. Oni byli na vedlejší a viděli na semafor chodců. Bylo jich plný auto a 5ti bába to spravila. To ještě nebyly bodíky. Ale taky mě to pěkně nas....*pissed*
Ty body jsou blbý , je jich málo a dost často dávají pá pá Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Tom_P napsal:
No jo, já takhle vykolejil 24 tramvaj, taky 4 body v hajzlu, prej měla přednost
Chytli tě na motorce nebo v autě?
Právě že mě čapli v autě,pitomý nákupy
Peníze vem čert,ty budou,ale body mě serou... Jak je to s návracením, nevíte?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Víme, musíš jezdit rok bez přestupku, pak se ti přičtou tuším 4 body. Myslím, že také funguje ten okruh v Mostě, kde absolvuješ nesmyslně předraženou školu smyku a vrátí ti tuším asi 3 body....
Ověřoval jsem si především to pravidlo, že musíš jezdit rok od připsání posledního bodového přestupku, aby ti vrátili body....pro mě asi nedosažitelná hranice, teď mi zbývají poslední 2 měsíce a vsadim se, že mi něco připíšou.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
tak s tím bych na místě nesouhlasil, a je to tvrzení proti tvrzení a komise to schodí bez bodů. Nedá se to nijak dokázat, ani když to budou mít nahrané na kameře. Nelze to použít jako důkaz. Vím, že to zní blbě, ale je to tak.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
[quote]jacob napsal:
Víme, musíš jezdit rok bez přestupku, pak se ti přičtou tuším 4 body. Myslím, že také funguje ten okruh v Mostě, kde absolvuješ nesmyslně předraženou školu smyku a vrátí ti tuším asi 3 body....
Myslim ze maximum vracenych bodu za rok bez jakehokoliv prestupku jsou 2 -vic ti proste nevratej i kdyz ti vzali treba 4 nebo 6BMW R 1200 GS Adventure
No jo, asi máš pravdu....huž si moc nepamatuju, jak mi to vysvětlovali, neb jsem propadl zoufalství v okamžiku, kdy vyřknuli onu památnou větu o roku bez připsnání bodů. Sice nejezdim jako kanec, ale v Praze to se všemi kamerami a průběžnými radary prostě snad ani moc nejde.....dyž človík jezdí pořád autem....stačí se zamyslet.
jacob napsal:
No jo, asi máš pravdu....huž si moc nepamatuju, jak mi to vysvětlovali, neb jsem propadl zoufalství v okamžiku, kdy vyřknuli onu památnou větu o roku bez připsnání bodů. Sice nejezdim jako kanec, ale v Praze to se všemi kamerami a průběžnými radary prostě snad ani moc nejde.....dyž človík jezdí pořád autem....stačí se zamyslet.
Ale blbost. Jezdím denně, po Praze i mimo. Body mám všechny a to za rok se služebákem nalítám tak 60.000 a z toho je 1/6 po Praze. S vlastním najezdím po Praze tak 3/4 z těch 15 - 20.000 za rok a motorku mám od loňska, takže jsem na ní víc jak 5000 neudělal a nestálo mě to ani bod. Na pokutách jsem vypláznul něco kolem 2000,- vesměs za blbost třeba naposled za 70km na 40cítce. Taky to chce neprudit a platit. Sepisovat bodovej protokol je policajt línej a když mu nezadáš příčinu, tak se na to většinou vybodne.A to nejsem žádnej svatoušek ani plazil. Jen se koukám kolem sebe. Platí zlaté pravidlo (ne na poměrácích, těm se vyhýbám a montují již i zpětné kamery kvůli mašinám) - PRVNÍ je nejrychlejší i u policajtů Ideální je si najít aktivního vola a pověsit se mu pár desítek metrů za prdel a je to. Lepší mít takové před sebou dva. Třetí projíždí "zadara" s jistotou. No a nejčastější platební průsery v Praze - parkování - lze také řešit rozumem. Nezbývá než dodat, že ten, kdo projíždí křižovatky na červenou je prostě vůl a tak nechť se co nejdřív vyboduje, já se jeho zásluhou do špitálu dostat nechci. Vystačím si svojí blbostí sám No a nikdo není dokonalý, takže občas chybu udělá a je i chycen, ale na to je bodů fakt dostatek. Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emilio napsal:
No jooo,červená,stopka a takové podobné bejkárny si člověk musí hlídat,jinak je zle a nejen z pokuty,ale může se stát i horší věc,když to do vás někdo zinkne.....
Jinak ta rychlost po praze se nechá,když člověk ví,kde jsou ty měřící začízení,tak i na Průmyslový se dá jet kolem stopadesáti to ví i Bob,který se mnou závodil.....
Ba ba, ještě to jde, ale ty zpětný kamery mě fakt moc neberou. Jak to zakotvěj do nějakejch lejster, tak jsme v.... a budem se plazit i s hrochem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubicek napsal:
tak s tím bych na místě nesouhlasil, a je to tvrzení proti tvrzení a komise to schodí bez bodů. Nedá se to nijak dokázat, ani když to budou mít nahrané na kameře. Nelze to použít jako důkaz. Vím, že to zní blbě, ale je to tak.
Nechci se hádat, ale pokud dojde na lámání chleba a je to tvrzení proti tvrzení.. Vždy dají za pradvu Estébákovi...
Jinak si dávej bacha, ještě jednou do roka předvedeš takovej kousek a jezdíš MHD. Myslím že za 4 body už je to závažnej přestupek, uděláš dva a tradá do čistírny.. *pissed*
Emilio napsal:
Neboj,ono se zase na něco příjde,víš co dělaj klucí z Linde,když je ten radar na průmyslový už štval???Vzali barvu ve spraji a bylo vystaráno.....
Jo, výbornej by mohl být pokovovací nástřik. Ten vlny rovno vrací No a měření mezi jednotlivejma poměráka zatím dělají jen ze statistických důvodů. Jak dlouho bude trvat, než se z toho stane legální forbes?Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
jacob napsal:
Ale blbost. Jezdím denně, po Praze i mimo. Body mám všechny a to za rok se služebákem nalítám tak 60.000 a z toho je 1/6 po Praze. S vlastním najezdím po Praze tak 3/4 z těch 15 - 20.000 za rok a motorku mám od loňska, takže jsem na ní víc jak 5000 neudělal a nestálo mě to ani bod. Na pokutách jsem vypláznul něco kolem 2000,- vesměs za blbost třeba naposled za 70km na 40cítce. Taky to chce neprudit a platit. Sepisovat bodovej protokol je policajt línej a když mu nezadáš příčinu, tak se na to většinou vybodne.A to nejsem žádnej svatoušek ani plazil. Jen se koukám kolem sebe. Platí zlaté pravidlo (ne na poměrácích, těm se vyhýbám a montují již i zpětné kamery kvůli mašinám) - PRVNÍ je nejrychlejší i u policajtů Ideální je si najít aktivního vola a pověsit se mu pár desítek metrů za prdel a je to. Lepší mít takové před sebou dva. Třetí projíždí "zadara" s jistotou. No a nejčastější platební průsery v Praze - parkování - lze také řešit rozumem. Nezbývá než dodat, že ten, kdo projíždí křižovatky na červenou je prostě vůl a tak nechť se co nejdřív vyboduje, já se jeho zásluhou do špitálu dostat nechci. Vystačím si svojí blbostí sám No a nikdo není dokonalý, takže občas chybu udělá a je i chycen, ale na to je bodů fakt dostatek.
No, hezký, možná jsem pako, ale bohužel už mě dostali 2x (místa, kde jezdím stále, jen jsem se zamyslel a o 14km/h překročil a zrovna měřili). Vždy to bylo o bodech...vždy jsem to řešil v pohodě a nakonec ještě pokecal, ale body dát prý musí, mají to evidované. Jinak bydlím a jezdím tedy hodně v Praze, takže tvé rady samozřejmě znám a praktikuji stejně, jako mnoho kamarádů, ale i tak všem chybí nějaký ten bod. Třeba taková kravinka, jako že do kolegy na parkovišti nacouvala XC90 ho stála 4 body (svědci v XC potvrdili, že to nedobrzdil...).
Zkrátka radarů je hodně a foteček taky, možná by ses divil, kde všude je máš a zatím se to ještě nikde nepropsalo......
...když mě brali za rychlost, tak mi to take ti policajti říkali, později když už to byla taková uvolněná diskuze a já byl smířenej, že su o litra lehčí.... že s rychlostí nic neudělají, jakmile mě jednou změří-vyfotí (údajně) je to tam a s tím už nejde nic udělat...říkal kdybych měl něco v nepořádu např. techn. stav apod. takže se dá lecos přehlédnout....tož tak bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jop, přesně tak, mě to říkali při obou příležitostech. A fakt ti kluci byli hodně v pohodě.
Kubrt napsal:
Tak mě přátelé před chvílí na Evropský čapli chlupatý... Prjel jsem křižovatku na červenou,ale jen tak tak a 1000,- a 4 body v hajzlu to není fér
a na motorrad, nebo v aute?
Ja posledni dobou na cervenou jezdim pomerne casto... ale snazim se kontrolovat pripadny majacky za mnou 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
No jooo,červená,stopka a takové podobné bejkárny si člověk musí hlídat,jinak je zle a nejen z pokuty,ale může se stát i horší věc,když to do vás někdo zinkne.....
Jinak ta rychlost po praze se nechá,když člověk ví,kde jsou ty měřící začízení,tak i na Průmyslový se dá jet kolem stopadesáti to ví i Bob,který se mnou závodil.....
...hele jezdim po Praze celej zivot a nechci to tedy zakriknout, ale neplatil jsem ani jednou. Jezdim proste jen plynule a s davem. Samo, ze kdyz nekdo na 30 jede 30, tak ho predjedu a jedu kolem 50. Proste na pohodu. Nezapomente, ze poliacjti nam pomahaji a chrani nas, mejme je radi
Jinak cervena je na houby, zvyknes si stihat oranzovou, tam kde to "znas" a stihnes takhle jednou oranzovou a ten druhej vyrazi taky na oranzovou a je vymalovano... na to fakt bacha. Jo a po Evropsky, v Praze 6 jezdim kazdy den :-)
BMW R1150GS MY02