presne tak. zaleží jake maš citlive uši. No rozhodne treba si každu pozret a vyskušat. niekto je zastanca ocelových zanmkov(držal som dve a tie hačiky mali jeden milimeter na hrubku) a niekdo zase plastových hačikov(tie mívaju niekolko milimetrov 4-6mm. dalej či chceš alebo nechceš slnečnu clonu. daslej či budeš chciet origo BT komunikáciu... adt...
Ja osobne mam minulo ročný model AIROH - SV 55 S Color. a som velmi súpokojny. za cenu 169E
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
lucasgs napsal:
zdravím.Kterou otvíračku by jste doporučili z hlediska bezpečnosti,minimální hlučnosti,pohodlí a ceny.
dnes jsem byl v Autecu...
System6 by mel byt v dubnu... pry je lehounka.
Cena.. cca 11k... nekomu to mozna prijde hodne, oproti Arai jeste v poho, ne?
Alternativa: Schubert C3
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bezpecnost, min. hlucnost, pohodli - tohle jsou vsechno vlastnosti, ktery clovek pozna az casem.
Pochybuju, ze je tu nekdo, kdo ma tekhle vyzkousenych 6 ruznych skopku ruznych znacek.
Takze ti sem maximalne muzem dat odkaz na testy, kterych je na netu plno, ale na takovouhle otazku je naprosto nerealny ocekavat neco rikajici odpoved.
je dost hlucna ve vyssich rychlostech + tezka. Na fichtl super
Planuju upgrade na System6 (BMW) nebo Schubert C3.
17 cm
Alda napsal:
Bezpecnost, min. hlucnost, pohodli - tohle jsou vsechno vlastnosti, ktery clovek pozna az casem.
Pochybuju, ze je tu nekdo, kdo ma tekhle vyzkousenych 6 ruznych skopku ruznych znacek.
Takze ti sem maximalne muzem dat odkaz na testy, kterych je na netu plno, ale na takovouhle otazku je naprosto nerealny ocekavat neco rikajici odpoved.
to si nemyslim.. treba takovej Bob ma hodne helem na policce...
Ma N103 (hlucna), NEMA BMW System5, MA BMW System6 a Schubert C3. C2 imho taky..
17 cm
lucasgs napsal:
zdravím.Kterou otvíračku by jste doporučili z hlediska bezpečnosti,minimální hlučnosti,pohodlí a ceny.
Měl jsem Airoh Mathisse a max spokojenost.Cena tehdá 3500,- plus 1000,- za zrcadlový plexi.
Boural jsem v ní,dost fest-hlavou jsem si nadělil o zem a neotevřela se ,jen poposkočilo plexi o jeden zoubek.Kdybych neměl krosovou helmu tak bych volil Airoh Mathisse RS,ta už má stahovací clonu a je i pěkně barevně provedená.
Jinak jsem měl chvíli vyklapěcího Caberga (stál 3700,- )a po měsíci jsem ho reklamoval,nechal opravit a prodal,byl to šmejd...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A co tak v te levnejsi kategorii?
Co byste doporucili co splnuje nasledujici kriteria?
- Levna (zamerne neuvadim co si pod tim predstavuju)
- Ticha
- Netece do ni v desti
- Nefouka do ni (tim mne desne s..e moje aktualni prilba .. musim ji mit olepenou lepici paskou!)
- Vyklapecka
- Idealne aby mela dvojite sklo, ale neni podminkou
randolf napsal:
- Ticha
- Netece do ni v desti
- Nefouka do ni (tim mne desne s..e moje aktualni prilba .. musim ji mit olepenou lepici paskou!)
- Vyklapecka
??
Znovu vychválím ten Airoh
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
randolf napsal:
- Ticha
- Netece do ni v desti
- Vyklapecka
??
No ja o ni cetl, ze je hrozne hlucna... nebo to jsou jen hloupe reci tech co to porovnavaji s helmama za 20 000?
[img][/img]
randolf napsal:
- Ticha
- Netece do ni v desti
- Vyklapecka
??
No ja o ni cetl, ze je hrozne hlucna... nebo to jsou jen hloupe reci tech co to porovnavaji s helmama za 20 000?
[img][/img]
Mě až zas tak hlučná nepřipadala.To je těžký,každá helma má svý a je fakt že nemužeš porovnávat helmice za cca 4000,- a helmy za cca 11000,- Myslím si že čím míň bude helma hlučnější,tím bude těžší.
Apropo,znám z mýho okolí pár lidí,kteří v ní jezdí a nestěžují si (Triumph Tiger oba dva,Fazer 600,HD a moje přítelkyně)
Myslím si že čím míň bude helma hlučnější,tím bude těžší.
Apropo,znám z mýho okolí pár lidí,kteří v ní jezdí a nestěžují si (Triumph Tiger oba dva,Fazer 600,HD a moje přítelkyně)[/quote]
To je kravina. Čím budeš mít na helmě víc serepetiček (větrání,prolisy atd.) tak tím bude produkovat víc aerodinamického hluku. S váhou to nemá nic společnýho.
Já mám C2 a nic lepiho jsem navlastnil. Rozhodně je tichá někdy až moc,nemusím jí olepovat páskou když prší atd. Ale zase ta cena... A taky neni moc hezká. Jenže mi padla nejlíp a bylo rozhodnuto.
Hlavu máš jen jednu,tak si to pořádně rozmysli...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
mozna by nekoho zajimalo, ze v Autecu maji vyprodej Systm5 asi za 7500,- cca
17 cm
System 6 má mít konečně sklápěcí sluneční clonu. Dneska mi někdo říkal, že jí měl na hlavě a je prý lehká. Podle mě to bude prakticky stejný jako C3, možná z lepšího kompozitu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
System 6 má mít konečně sklápěcí sluneční clonu. Dneska mi někdo říkal, že jí měl na hlavě a je prý lehká. Podle mě to bude prakticky stejný jako C3, možná z lepšího kompozitu.
to same mi dnes rikala slecna Ullrychova
Pry jim zatim prisla 1...
17 cm
Tak to musel zkoušet zrovna tuhle. Myslím helmu. Prý je mimořádně lehká (helma) ale preferuje C3, protože jí už má (helmu)
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...