Dotahovaci moment šroubů při výměně předních destiček.
Přidané 08.08.2017 11:16
Ahoj Milane, špatně jsem to napsal ale když prostě budeš měnit destičky je tam tuším nějaký šroub a tam bych rád věděl ten moment abych si to neposr.....
Přidané 08.08.2017 11:37
Díky díky. Když to děláš máš to jen na citovku nebo momentak? Snad myslím ten samý šroub moc jsem si ten brzdic neprohlizel jen jsem teď zjistil že je nutná výměna a za pár dní jedu na Ukrajinu tak abych tam nebrzdil plechem tak na poslední chvilku řeším ještě brzdy. Dáváš i neoriginal desky nebo jen origo piskaci :-)
Přidané 08.08.2017 15:22
Vyuzijem tuto temu, na novom GS LC (08.2016) mi po cca 6000km zacala piskat predna brzda. Je to dalsia vlastnost motorky, alebo to mam riesit?
Pripadne ine platnicky? Tie TRW?
Přidané 08.08.2017 18:07
Odborník je tady servisak ale když nepohrdnes mou zkušenosti,,rád se o ní podelim.Kdyz jsem odvážel fungl nové gs ze salonu, už cestou domů to začalo a až do teď neopustilo,mám najeto 26000km, a pískají stále a asi bych si zvyk na tvém místě. ???? Taky jsem sem se to snažil řešit ale bez výsledku,teď chci i pro to dát jiné destičky, snad se zadari a budou brzdit a nepiskat.
Přidané 08.08.2017 22:07
erne818 napsal:
Vyuzijem tuto temu, na novom GS LC (08.2016) mi po cca 6000km zacala piskat predna brzda. Je to dalsia vlastnost motorky, alebo to mam riesit?
Pripadne ine platnicky? Tie TRW?
Jsou tady větší odborníci, než já, ale pískání zapříčiňují intenzivní vibrace brzdových desek při brždění. Pomáhá to opatrně namazat jemným filmem mazacího tuku (pozor-nesmí přijít na kotouče a desky) na díly, které se pohybují- hlavně styčná plocha desek a pístů. Dělají se na to spec. tuky (dokonce třeba v Louisovi mají i nalepovací folie)- https://www.louis...rchButton= Ten tuk mám a pomáhá to.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Přidané 09.08.2017 06:55
No tak to jsem ještě nikdy neslyšel jako řešení při pískání brzd ale pravda je ze se dělají speciální maziva,spreje ale na některých destičkach jsou z výroby nalepovací folie,pokud budu i po výměně dal pískat,zkusím to,tonouci se stébla chytá. :-)