Ahoj, řešil jste nekdo dat na origo nosiče bočnich kufru co jsou k plastovym kufrum alu kufry? Vetsinou vsude ma kazdy ramy na ty hlinikace ale to se mi nelibi... Rad bych si nechal plastaky a kdyz bych potreboval vic mista tak bych nasadil hliniky. Dik
Boční alu kufry s uchycenim na držáky origo plast. Kufru 1150gs
Přidané 19.08.2017 19:59
To je velice zajímavý dotaz, na kterýžto bych odpověď rád znal taky. Obávám se však, že to nepůjde.
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Přidané 19.08.2017 20:15
Matně si vzpomínám, že před mnoha lety v prastarém katalogu Touratech byla sada alu-kufru na R1150GS, ktera se dala pridělat přímo na držáky pro plastové kufry. Byly to "harante" Zegy první generace. Ale na webu uz nejsou...
Přidané 13.10.2017 00:32
Zdravim tie kufre som sa pokusal predat ja, ale nei za kazdu cenu... Co by ta zaujimalo. Oproti origo prevedeniu par drobnych uprav a funguju aj v slabsom terene (nosim ich len ked idem aj s manzelkou, inac vystacim s vakom). Ako pisu hore , nie je to padaci ram :-). Mne motorka uz s tymi kuframi padla a odniesol si to ten spodny liatinový uchyt(rovnako akom aj kamosovi s origo plastovimi kuframi). Vrchny plastovy uchyt zatial bez poskodenia , Spodný ulomeny po zavareni kamosom a spevneni uz nejake pady zo stojana vydrzalo....
Přidané 13.10.2017 00:51
Moje vylepsenia: Ta spodna patka je dost mala, ktora po jazde v terene vedela vyskocit a kufor zostal len na tom hornom plastovom uchyte(mam tam kratke ploche gurtnicky ktorými to zafixujem).
Vzadu mam dorobenu vzperu s gumovým dorazom aby tak neboli namahane tie spodne predne drziaky(inspiracia Triumph Tiger )...