Dávali jsme do Transitu GSA LC a 1090 Adventure, musely jít řidítky od sebe (jedna couvala do auta).
Do Multivanu budeš muset sundat plexi. A myslím ze to bude boj, dát tam dvě.
pod trvalým dohledem
Daval jsem 1150adv do T5. Bez plexi a zrcatek. Slo to tak tak (tata ma po bokach police na material. Dve si myslim, ze bude fakt boj.
Upravil Kubrt dne 25.08.2017 14:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
GSA LC se do transportera nevlezla. Riditka na vysku neprojeli vzadu dverma, dovnitr by asi sly, ale ma to vzadu takovou hranu a pres tu smula.
Podle mne dve GS ani nahodou, kdyz by se je tam povedlo nasoukat, tak budou na sobe silene natesno a nepujdou vubec prikurtovat.
Jedine tri madracky, aby vyplnily prostor po bokach a mezi nima :-) :-)
To ti bude platny tak akorat, ze by jsi je prikurtoval otevrenyma dverma venku k zabradli :-) :-)
Doufam, ze sem pak das fotku jak jsou uvnitr, protoze ja moc neverim tomu, ze je tam dostanes a rozumne upevni :-(
Do multivanu je nedáš bez toho aby jsi je dost dobyl o sebe a o plastech v multivanu nemluvě , do transportera je dáš jak už někteří psali jednu předkem a druhou pozadu ale jsou to neuvěřitelný puzzle , dal jsem to do long verze, do krátké je nedáš .
Vše co dojede do cíle je dobré.