Po nalití nove brzdovky a výměně přední pneu problém s ABS. Po rozjezdu střídavě blikání kontrolky trojúhelník a ABS. Nějaký servis poblíž Hodonína nebo UH. Díky Martin
Jestli kontrol bliká opravdu až po rozjeti, tak zkus zkontrolovat, jestli není otočené kolo, nebo ohnutý věnec ABS, když se přezouva tohle jsou nejběžnější chyby.
Upravil DAGR dne 24.09.2017 20:39
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Jsou tam 4 okruhy, 2 pro přední kolo a 2 pro zadní kolo, musí se sundat nádrž a pak udělat zvlášť okruh nádoba->modulator a modulator->kolo
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Poliak to pekne zdokumentoval. Utube https://www.youtu...LM25NYvlas
Ten specialny lievik som nemal, posluzil normalny + O ring.
Upravil Jaro81 dne 24.09.2017 21:44
Ahoj na R1200GS 2004 mám problém s chybou ABS. Při pozjetí se načte ABS a je vše bez chyby. Po zabrždění přední nebo zadní brzdou se rozbliká červeně ABS a načte chybu. Chyba je 24966 pressure in rear wheel circuit to low. Vyměnil jsem brzdovou kapalinu ve všech okruzích a chyba přetrvává. Máte s tím zkušenost? Díky.
Nazdar vie mi niekto odpovedat kupil som gs1200 rocnik2006 kontrolku na palubovke nemam cidla na kolesach mam tlacitko abs tiez mam no nereaguje. teraz neviem ci mam abs alebo nie ziadnu chybu mi to na palubovke nevypisuje
kenzo4x napsal:
Nazdar vie mi niekto odpovedat kupil som gs1200 rocnik2006 kontrolku na palubovke nemam cidla na kolesach mam tlacitko abs tiez mam no nereaguje. teraz neviem ci mam abs alebo nie ziadnu chybu mi to na palubovke nevypisuje
Možná jsi měl, Nekdo ho zrušil a odletoval kontolku. Tak to probíhá. Kukni pod nádrz, nebo spíše ke krku, kde ti vedou trubky, jestli někde pod nárdrž, nebo u krku přímo dolů.
Muže, ale měla by ti blikat kontrolka. Napíchni to a víš. Chybu by ti to na palubovce nevypisovalo, jen ABS. Posilovač bzučí? Možná to máš trubky spojeny někde pod nádrží, zadní jde taky pod nádrž? Pokud posilovač nebzučí a ty normálně brzdíš, tak to tam nemáš. Brzdilo by to bez posilovače velmi špatně.
A pokud bzucí, tak ti taky možná jen odešla dioda kontrolky. :-)
takze problem vyrieseny po napichnuti na pc predny snimac vadny objednal som novy za 108e origo a zadrete uhliky v motorceku abs funguje len neviem ci som to dobre odvzdusnil bez pc...podotykam kontrolku abs nemam ani nic nesvieti ked je chyba aj ked ho vypnem tlacidlom