Zdravím, má někdo zkušenosti s podobnými problémy?
650 xcountry dvousvíce r. 2009. Mám problém s teplými starty, studená chytne vždy na brnk, ale teplá někdy (letos za sezónu cca. 6x) selhává. Stane se to vždy, když někam dojedu, třeba na pumpu, natankuju a pak už neodjedu. Ne vždy!! To mě na tom sere nejvíc. Musím nechat moto 20-30 minut stát, pak na cvrnk chytne a jede se dál. Pří jízdě žádný cukání, kuckání jede jak má. Při selhání točí, jak má, občas to prskne do vejfuku, ale prostě nechytí. Plyn zkalibrovanej, filtr čistej, svíčky O.K. Najeto 11000 km. Myslel jsem na čidlo pod pravým deklem, ale nechcípá to při jízdě a ani jinak neškube, volnoběh drží normálně. Baterka je sice starší, nicméně si myslím, když točí, mělo by to chytnout. Nebo se mýlím?
Děkuji za reakce, už nevím co s tím.
Upravil honza k dne 29.09.2017 13:30
Tohle mě na Xcountry dělalo taky. Světlo normálně svítí, startér krásně točí, ale nenastavuje. Bude to na 99 procent baterkou jako u mě. Koupil jsem novou a už byl klid.
Ahoj, mam ulne stejnej symptom na te sve a je to pekne otravny. Docela se to resilo i na advrideru apod. Nova baterka vetsinou pomuze, ale neresi udajne uplne jadro problemu. Je na to nejake advisory primo od bmw. Motory g650 do roku az asi 2010 maji starsi paku dekompresoru a vymenovala se prave za novejsi. Ona ohrata nejak uplne dokonale neotevre a diky tomu motor toci ale nechytne. Novej dekompresor to resi. Stoji asi litr, jeste jsem se k tomu ale nedostal...
Kdyz se ti to zase objevi, pokoukej tohle tema.
Hodne zdaru