Tak připravuju motku na sezónu a zjistil jsem, že mi malinko utíká olej z levé vidle předního kola Po kolika km se mění olej, pružiny, těsnění a kde dobře sehnat?
Předem dík
četl jsem tu předchozí diskuzy na tohle téma a tam se jen řešilo, "jak to zamaskovat" neoprenama a jaký olej a kolik tam nalít
Takže já jen doplním:
Ochrana je opravdu super (v TT mají bomba plasty), ale neopreny sajou a příčinu nevyřeší. Naopak se v nich bordel, vlhkost atd. drží a tím, že pod ně není vidět, můžou docela uškodit
Příčinou je ale netěsnící radiální těsnící kroužek v guferu a ten stojí v Autecu na Jeremiášově 5 v Praze 200,-Kč/kus Jeho výměna je vcelku jednoduchá a když se spojí s výměnou oleje, tak je to super a příčina problému je pryč
Upravil pavel zamy dne 12.03.2009 17:57
... prostě si musím rejpnout...
... když se někdo znovu zeptá na na mnohokráte zodpovězenou otázku, budiž...
...ale když si na ní obratem odpoví a ještě si k tomu pěkně zatleská...musím se trošku pousmát
netleskám sobě, ale tomu, jak se dá lehko příčina problému vyřešit a že se nemusí dělat někajé ochcávky okolo...
a co se týká na mnohokrát zodpovězenou otázku, tak pokud to celé čteš, tak by jsi došel k tomu, že toto téma vždy zklouzne k něčemu podobnému (ale ne stejnému) a tak se pokaždé diskutuje na stejné téma, ale pokaždé s novými informacemi.....
....neodpověděl jsem tím pro sebe, ale poslal informaci dál pro ostatní - proto tyto stránky přece fungují
Upravil pavel zamy dne 14.03.2009 11:27
Tak kliid, nemyslel jsem to zle...
Je teda fakt, že jsem teď zkusil trochu hledat v historii, a zdá se mi, že některé příspěvky - třeba zrovna na téma přední vidlice se někam vytratily, včetně mých.
Ale třeba se pletu a jenom blbě hledám a pak mám ještě blbý kecy