zdary chlapi, schánim laďák na bramboráka, máte někdo skušenost co tam dát ? chtěl bych jenom koncovku, někde jsem ji viděl kolem 10ky,svody mi přijdou strašně drahý,diky Bady
Zalezi hlavne na duvodu. Pokud jde jen o zvuk, coz predpokladam ze asi jo, ja vybral Leo Vince Factory.
Zvuk luxusni, vyndavaci tlumici vlozka, veskery homologace. Takze s vlozkou i vsude v cizine bez problemu.
Zdar, koukam, že si z Plzně. Já taky a budu si nechávat dělat Scorpiona. Dělá je jeden chlap blízko Plzně, můžes si vybrat nerez, titan, nebo carbon, a ještě různý tvary. Nerez je za 4500kč + asi 1000kč za rouru ke svodu.Je to s homologací a tlumící vyndavací koncovkou.Viděl jsem je a vypadají dobře. Když budeš chtít tak se můžem domluvit a zajet tam spolu.
Já mám Sebring no oproti Akrapovič je to strašne suché ...tak mäkký a bublavý zvuk som nepočul...radosť ,už by som išiel len do Akrapoviča...
Cesta je cieľ ...
Alda napsal:
Zalezi hlavne na duvodu. Pokud jde jen o zvuk, coz predpokladam ze asi jo, ja vybral Leo Vince Factory.
Zvuk luxusni, vyndavaci tlumici vlozka, veskery homologace. Takze s vlozkou i vsude v cizine bez problemu.
dik za odpověď, kde si ho objednával a kolik jsi za něj dal ? diky
bady napsal:
zdary chlapi, schánim laďák na bramboráka, máte někdo skušenost co tam dát ? chtěl bych jenom koncovku, někde jsem ji viděl kolem 10ky,svody mi přijdou strašně drahý,diky Bady
100x a znova... Tady je toho taky dost: [url] http://bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=2423[/url]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja som pred mesiacom objednavala LeoVince, homologovany - cez EBAY. Je to koncovka s kusom zvodu. Cena bola 220,- EUR aj s postovnym, priniesol to kurier rovno domov a trvalo to cca 4 dni
Upravil Kwasak dne 13.03.2009 22:23
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
BIGR napsal:
[quote]bady napsal:
100x a znova... Tady je toho taky dost: [url] http://bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=2423[/url][/quote
Nepruď. Každej tu není čtvrt století Já než bych prohrábal staré nánosy, tak raději taky nadhodím "nové" téma. Člověk je od přírody lenivý a tupý. Ovšem nemůžeš to brát osobně, ale jen statisticky. A nejdůležitější je výsledek, takže máš malé bezvýznamné plus za link
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz