Prosim o radu ake zimne pneu na G650 GS.Nic extra draheho.Som zaciatocnik a jazdim malo.Nasiel som zatial toto,ale absolutne netusim ake kupit.Dik.
Upravil mardzi dne 13.10.2017 04:47
Pokud jezdíš málo a jsi začátečník. nekupuj gumy ale kup si nějakou šikovnou stopětadvacu a lítej na tom co druhej den za barakem do zblbnuti !!!!!
Jezdím v zimě už řadu let. A pokud si myslíš, že na motku navlíkneš něco co ti bude šlapat stejně jako Contíky 860ky na autě tak ti zaručuji, že budeš NEskutečně zklamaný....
Nic takového na motorku NENÍ !!!
Skůtry nepočítám-))) Tam ano-)))
Postupně jsem se prokousal kde čím. a skončil u MITASek. V tomto místě mne nebrat dál nijak reálně vážně... neb jsem zapřísahlej MITASák-))
Předek C-21 Zadek C-02
Na ušlapaném sněhu.-... Ledu...Solenkové břečce.... ti stejně ulítne VŠE !!! a budeš se válet po zemi ... proto to doporučení koupit stopětadvácu.
Na vše ostattní = suchý promrzlý asfalt to chce HLAVNĚ rozvahu a plynulost.
Proto s odstupem času už volím jen chlupaté pneu. Když je mi silnice "...úzká..." nechám vše na MITASkách a nebohé Gasai Yuno kterou sedlám... Jen tomu dle situaci přitopím a hurá do pole.
Pořádně si chraň ruce... promrzlé prsty budou tvůj úhlavní nepřítel.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 13.10.2017 06:10
Dik za vycerpavajucu odpoved.Nieco uz na mojej GS nabehane mam,zatial iba v lese a na poliach nakolko nemam este VP.Hotovy by mal byt buduci tyzden a uz sa neviem dockat a preto sa pytam na zimne gumy lebo do jari urcite nevydrzim..Jazdim velmi opatrne,ziadne nahananie a pod.Jazdil by som tiez niekde iba v okoli domu.A tu Mitas E09 teda nedoporucujes?Na moto mam vyhrievane rukovate tak to by mohlo trochu pomoct.Inac super foto.
E-09 pouze na zadek je podle mne LUXUSNÍ kompromisní pneu která na asfaltu rozhodně podrží víc jak chlupatá. V terénu zvládne víc jak Cestovní/silniční.
Jejím limitem je v terénu Bahno (nestíhá čistit) .
Na Asfaltu -- dálnice a dálniční rychlosti (utaví se a ztvrdne vyšší rychlosti dlouhodobě ty špalky neuchladí krátkodobě naprosto v pohodě)
Takže pokud bych věděl, že moje ježdění v zimě bude víc směřované na asfalt a šotolinu. 50/50. S minimem výjezdů kde se dá očekávat bahno.
Tak je mou volbou E-10/E-09 ( a protože to můj rozměr dovoluje tak tedy u mne E-12 neb 140/80/18-)))