Ahoj, nema nekdo z Vas kamose v USA? Chtel bych si neco koupit na Ebay, ale vetsina amiku je posrana a do Evropy neposila. Tak ze by mi to vydrazil a poslal.
3/6 Marines SEMPER FI
Mám tam jeden kontakt. Je to holka a poslední dobou je nějaká kyselá , asi se jí nějak začal rozpouštět emerickej sen nebo co. Zkušenosti s posíláním má , jestli něco dražila, nevím.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Vydrazit si to muzes sam, a nechat poslat na jeji adresu. Delal jsem to tak nekolikrat - mel jsem tam jednu kamaradku co obcas jezdila do evropy, tak mi vzdycky ty veci privezla.
David - Brno, 1150 GS.
Co se tyce te sluzby ta je mi asi na prd. Me se jedna o lidi co odmitaji poslat veci jinam nez USA.
S tim ze si to muzu vydrazit sam vim, ale ne kazdy s tim souhlasi. Je to nejak spojene s tim, platba jde z jineho statu nez je adresa dodani a timpadem moznosti ze reknes ze to poslal jinam a das mu negativni post do historie.
3/6 Marines SEMPER FI
Ta fy sídlí v San Francisku a poštovní schránka kterou si u nich zřídíš má adresu v USA.Jinak u nnich můžeš i požadovat tkzv asistovaný nákup,čímž mimo jiné docílíš i toho že platba jde z USA