Spojka na r50/5 už dosloužila a musím jí vyměnit. Aspoň bude přes zimní večery nějaká zábava . Mám ovšem dilema, kde jí pořídit a jaký typ. Proto se chci zeptat na vaše zkušenosti... Mám spojku a další díly spojené s výměnou pořídit originál od BMW a nebo využít nabídku od např. Wunderlichu, a nebo od Siebenrocku? A případně, jestli má cenu pořizovat spojku z materiálu odolnému vůči oleji, a nebo je to blbost? Díky za info
spojka odolná oleji je dobrá pro motorky které cestují, když začne téct olej tak můžeš jet, jinak je to podle mě zbytečné. Přemýšlel jsem o ní, ale nakonec jsem dal originál, to že začne téct olej poznám a rovnou jsem stejně udělal gufera, takže by to mělo chvilku vydržet
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Právě, tohle je motorka která u mě moc nenajezdí, tak jsem si říkal že je to blbost... Takže jsi kupoval OEM díly? Nebo ty co nabízej výše uvedé firmy?
já kupoval komplet OEM, ale chybu neuděláš ani se spojkou se siebenrocku, díval bych se na cenu, a pokud bych bral i přítlačáky, tak bych vzal komplet od jednoho výrobce, i když se to dá nakombinovat
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad