Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

jak tohle dopadne?
bobus
Přidané 12.03.2009 18:39

Registrace: 25.08.08
http://www.novink...rkari.html

Baltazar
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 18:48

Registrace: 04.01.08
nijak
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto

bystricke
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 21:58

Registrace: 04.11.07
když tě budou chtít zastavit ti praví,měli by třikrát vystřelit do vzduchuhilarious
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
MotoPaja
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 22:21

Registrace: 29.07.08
tak já nevím, ale netuším o co jim jde
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

bystricke
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 22:27

Registrace: 04.11.07
tohle našel kamarádthumbs upsi asi dělají ztoho divokey západ na východěShock

Zvláštní barevné provedení a označení
služebních vozidel policie

(1) Služební vozidlo policie zvláštního barevného provedení a označení (dále jen "vozidlo"Wink je bílé barvy s vodorovným zeleným pruhem na bočních stranách vozidla. Vozidlo je označeno na bočních stranách a zadní části černobílým nápisem "POLICIE". Tento nápis tvoří černá písmena na podkladě bílé barvy. Na přední části vozidla je symbol policie nebo černobílý nápis "POLICIE". Vzor černobílého nápisu "POLICIE" je vyobrazen v příloze č. 1 obr. 3.

(2) Služební vozidlo policie, které nemá zvláštní barevné provedení stanovené v odstavci 1, a přitom se označuje jako služební vozidlo policie, je označeno černobílým nápisem "POLICIE" na přední části a na bočních stranách vozidla. V případě, že takové vozidlo je zaparkované, může být označeno uvedeným nápisem jen za čelním sklem vozidla.

(3) Pro zvláštní barevné provedení motocyklů platí přiměřeně odstavec 1 s tím, že rozsah tohoto provedení je omezen konstrukcí daného typu motocyklu. Stanovená barevná kombinace musí zůstat zachována.
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
shimi
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 22:27

Registrace: 26.03.07
no tak já osobně si myslim že nezastavit je kravina a že by zase u nás jezdilo tolik falešnejch fízlu se mi nezdá,já sem zatim žádnýho nepotkalGrin a ona ta asociace to je asi banda magorů,ještě že nejsem ten motorkář ale mototurista,stakovejma blbcema bych nechtěl bejt v jednom pytli

toli
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 22:31

Registrace: 13.10.08
Jedna věc je že někdo k občanské neposlušnosti vyzývá.Druhá věc je že člověk se zdravim rozumem si asi dobře rozmyslí jestli bude nebo nebude ujíždět.

http://www.toli-moto.wz.cz/
Kubicek
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 22:46

Registrace: 28.02.07
to bystricke: jjj to je pravda, pokud by te pronasledovalo takovy auto a nezastavil jsi je treba odvolat se na toto. Pokud to vozidlo neni nijak viditelne oznaceno ty nemuzes vedet kdo na tebe bliká, jestli je to politik nebo policajt. Mysllím, že nasazení aut je sice hezky ale zatim nema oporu v zákoně, ono když na to přijde tak nové policejní octavie se znamkem SS taky nemají odpovídající označení. Jen je někdo pustil ven driv nez změnili silniční zákon.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS

Slavek
jak tohle dopadne?
Přidané 12.03.2009 23:09

Registrace: 14.04.08
ni, mne by spis zajimalo cim jmenem ten svaz motorkaru nebo jak se jmenujou mluvej do novin ... na motorce jezdim, ale neptali se mne jestli s nima souhlasim ...

... mne ty vejri prijsou jako parta mameluku kteri maji orgasmus z toho, ze si prectou v novinach nebo na internetu ze je nekdo citoval, nebo ze s nima nejaky obskurni radio udela rozhovor ...

toz asi tak ...

P.S. mam dost rsilny auto a jezdim vicemene podle predpisu, na motorce taky a nestydim se za to ...

slavekm.spaces.live.com
machradek
jak tohle dopadne?
Přidané 13.03.2009 00:21

Registrace: 20.06.08
to Slavek: to vicemene je asi dost podstatne. Vicemene taky lidi nebiju/nestrilim, apod. :-) Ale obcas... A o tom to asi neni. Stalo se mi jednou, ze jsem opravdu nevedomky autem projel na cervenou. A chytli mne. Moje chyba. Ale vetsinou na cervenou taky nejezdim :-). Ale pri me smule jednou staci... Ale jinak souhlasim. Taky se mi nelibi, ze za nas nekdo pousti do sveta moudra, ktera se pak na "novinkach" probiraji a navic zkomolene.
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...

www.wildhogs.cz
Petr 11
jak tohle dopadne?
Přidané 13.03.2009 07:54

Registrace: 04.11.08
TOLI napsal:
Jedna věc je že někdo k občanské neposlušnosti vyzývá.Druhá věc je že člověk se zdravim rozumem si asi dobře rozmyslí jestli bude nebo nebude ujíždět.

Jak se to vezme,pane kolego...zastavíš v noci civilnímu autu na místě,kde široko daleko budou jen zajíci a srnky? Já tedy ne...
Na dálnici zastavím jen na pumpě...praktikoval jsem to již po dvakráte...prostě jsem jim ukázal,že zajedu na pumpu...dostal jsem kázání,ale to bylo všechno...
Nenechám se zabít,či okrást,jako ovce.

nenca
jak tohle dopadne?
Přidané 13.03.2009 08:07

Registrace: 19.05.08
Petr 11 napsal:
TOLI napsal:

Jak se to vezme,pane kolego...zastavíš v noci civilnímu autu na místě,kde široko daleko budou jen zajíci a srnky? Já tedy ne...
Na dálnici zastavím jen na pumpě...praktikoval jsem to již po dvakráte...prostě jsem jim ukázal,že zajedu na pumpu...dostal jsem kázání,ale to bylo všechno...
Nenechám se zabít,či okrást,jako ovce.

V tom máš trochu pravdu, ale na druhý straně jim nezastavíš, v autě budou pravý policajti, ale jako na potvoru aktivní móóóóóc a napálí do tebe kulku stejně jako falešnej. Tak si potom vyber.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!

Remus511
jak tohle dopadne?
Přidané 13.03.2009 08:11

Registrace: 21.05.08
Nevim, neřešim, jezdim. Mám v hlavě jasno že jim autem zastavím. Ale když pojedu na moto (nééé GS) oni mě změří a budu vědět že přijdu o papíry... hmm! Záleží podle situace a místa.. Když to bude kousek od sjezdu(2km) a bude prázdná dálnice tak za to nespíš zatáhnu.. secret Je mi jasný jak si tu někteří budou klepat na čelo, ale je to na každém jak se rozhodne.
Třeba můj kamarád policajt je úplněj pohodář a motorky zásadně nezastavuje. Jednou měl u nás na první třídě službu s mladým malím vejrem co by pro povýšení udělal cokoliv.. Kamarád kontroloval někoho doklady a najednou zaslechl jak ho někdo pádí jako sviň. Protože jezdil na motorce tak se těšil kdo to pojede.. Samo, že když valič uviděl benga s feldou ještě tomu začal přikrmovat. Načeš si všiml že ten malej se krčí za autem jako číhající kočka na myš. Nechápal.. Když byl motorkář tak na 150metrů o rychlosti kolem 230 mu skočil mladej do cesty. Kořen vzal na tvrdo za brzdy a kdyby ten skrček neuskočil tak ho rozmáznul jako komára.. Dobrzdil asi 50 metrů za feldou, asi 5 vteřin nehnutě seděl na motorce a pak dal za jedna a začal se vracet. Prce věděl že je zle a začal se krčit za autem Kamarád se otočil zády ať si to vyříděj. Z moto slezl asi dvoumetrovej kořen a řval cosi že ho zabije Grin Mladej se zavřel do auta a modlil se aby se za ním nedostal. Po půl minutě vychladl, skočil na motorku a pokračoval...

Tím jsem chtěl říct, že né vždy je nutné ujíždět, s většinou kluků se dá domluvit thumbs up
Upravil Remus511 dne 13.03.2009 08:12

www.scorpiodragster.com
Juan
jak tohle dopadne?
Přidané 13.03.2009 08:19

Registrace: 16.03.08
http://www.novinky.cz/krimi/163748-samozvany-strazce-zakona-mel-i-auto-s-majackem-zatkli-ho-policiste.html

www.lc8adv.cz

Cycli
jak tohle dopadne?
Přidané 14.03.2009 08:45

Moderátor
Registrace: 04.02.07
Co jsem včera koukal na zprávy, tak tam mluvil jeden člen tý asociace, kterou prý tvoří pouze dvě osoby a ještě to jsou bratři. A světe div se bylo tam napsaný, že po telefonu hovoří Pavel Grim z Boxer Morava. Kdo by nevěděl kdo to je, tak to je Cyril. Co ten s tím má společnýho?!?!?!?!?! Zkusím to najít a dát sem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
Cycli
jak tohle dopadne?
Přidané 14.03.2009 08:58

Moderátor
Registrace: 04.02.07
http://archiv.nov...-2009.html

Aha, tak to tam je tak trochu rychle zmatený (jak to tak v médiích bývá, ono je to pak větší senzace) a Pavel Grim tam mluví za Boxer Morava a né za tu asociaci. A souhlasím s ním.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
W
jak tohle dopadne?
Přidané 14.03.2009 10:02

Registrace: 06.03.08
Ta situace, co popisuje Remus, je mi dúvěrně známá blushing. Před pár lety, na Slovensku, cestou z Popradu do Levoče po hlavním tahu v něděli časně ráno , na naprosto prázdný silnici, jsem jel dost svižně na XX . Zelení mužíčkové byli schovaní za horizontem a navíc za zatáčkou, a hlídali dvojitou čáru triedrem. secret. Bez radaru, jen tak čučeli . Jak jsem vyletěl za horizontem do zatáčky, zelený aktivista v čepici vyskočil do prostředku mého jízdního pruhu, roztáhl ruce a do jedný si dal tu placatou čepici a máchal s ní jak s plácačkou na mouchy. Smile Sice jsem brzdil a snažil se mu vyhnout , ale on poskakoval zprava doleva, s roztaženýma rukama . Brzdím, brzdím , ale bylo to ve velké rychlosti . Trefil bych ho tutově tak ještě ve stovce. Na poslední chvíli uskočil a tu čepici po mě hodil. Netrefil annoy. Zastavil jsem tak 40metrú za nima. Aktivista sebral čepici z asfaltu a běžel ke mě. Já byl do běla , pěnu u tlamy a slézal z motorky. Asi pět minut jsme na sebe ječeli, já argumentoval že nás mohl zabít oba, že si to neuvědomuje co se mohlo stát, a on ječel zas na mě , oprašoval si čepici, že sice nemá radar " a nevie koľko som išiel " ale ať v obci jezdím pomalu, ale mimo obec " kľudně aj 400km/h ať sa zabijem ako taký kokot" Grin. Vesnice to nebyla, bylo to v polích. secret Tak jsme se vykřičeli oba, zklidnili se, a on mě pustil dál bez pokuty. Véřím tomu, že už to nikdy pak neudělal. thumbs up
Takže tak přátelé, nikdo nevíme, jaký zkrat se jim uděje v hlavě. XX šla z domu, a na GSA to není tak dramatické, protože Bawec nenutí jezdit palbu, což je fajn. Tak se krizovky nekonají. Vždy zastavuji a zastavovat budu,neboť na GSA jezdím jak běloch a nevyhledávám problémy a stresy. GSA je na to skvělé !music

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 99
Členové on-line: 1
cvrnda

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.20 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI