Tak přátelé kamarádi je to tu po roce opět,rádi se S Váma sejdeme v Hostinci pod Vrbou tak jako každý rok na vánoční besidce.
Těším se na Vás Bob,Medík,Jana,Evajs.
Sem budu psát aktuálně počet účastníků.Pište kdo přijdete prosím kvůli objednání dobrot.Veškeré info v úvodním příspěvku.
Bob
Účast potvrdili:
Bob + Jana
Medík + Eva
Francis.Pan Jelen
Slíbil i Imho,ale zase nebude mít čas
Xylem
Servisák + Maruš
Peta Balek
Hasič s paní Hasičovou
Bobe, ty jsi to nacpal do vlákna z roku 2017 To jsem se ještě mydlil s mlaďasama v tělocvičně Nyní už se peru jen s pivem. Já si říkal, že to tak rychle chytlo 3 stránky diskuze. Takže pro mě místo tataráku pár topinek s echt česnekem
Upravil Medik dne 27.11.2024 20:42
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bobe, ty jsi to nacpal do vlákna z roku 2017 To jsem se ještě mydlil s mlaďasama v tělocvičně Nyní už se peru jen s pivem. Já si říkal, že to tak rychle chytlo 3 stránky diskuze. Takže pro mě místo tataráku pár topinek s echt česnekem
Médo jo použil jsem to,to je jedno snad důležitej je termín a čas dobrá plzen a Lenčiny dobroty.
Jinak,protože ses ještě nenaučil jíst tatarák tak jsem ti objednal pekáč řízků + lux.chlebíčky.
Bob napsal:
Kamarádi pozor změna,protože většině se víkend nehodí přesunul jsem setkání na čtvrtek paní majitelová mě vyhověla.Prosím pište kdo závazně přijdete.
Toto je poslední změna pokud nebude zájem akci zruším.
Ahoj, a kdy to tedy je, jak se to přesunulo? Píšeš čtvrtek, ale 13.12. je pátek.. Nebo se v tom ztrácim. Pátek večer můžu. Čtvrtek jsem ještě v Pohořelicich. dojedu v pátek dopo, takže navečer bych se stavit mohl.
Bob napsal:
Kamarádi pozor změna,protože většině se víkend nehodí přesunul jsem setkání na čtvrtek paní majitelová mě vyhověla.Prosím pište kdo závazně přijdete.
Ahoj, a kdy to tedy je, jak se to přesunulo? Píšeš čtvrtek, ale 13.12. je pátek.. Nebo se v tom ztrácim. Pátek večer můžu. Čtvrtek jsem ještě v Pohořelicich. dojedu v pátek dopo, takže navečer bych se stavit mohl.
Bob napsal:
Ahoj Marku platí pátek 13.12.2024. 18hod.
Bobe děkuji, rád vás uvidím. Nic speciálního pro mne není potřeba.