Zdravím,
viem, že sa to tu už riešilo, ale žiaden poriadny záver nepadol, predpokladám, že z jednoduchého dôvodu väčšina z Vás má na motorke osadený originál GPS držiak / hrazdu nad budíkmi.
Pokiaľ tam žiadnu takúto hrazdu nemám a rád by som niekam umiestnil držiak na GPS alebo skôr telefón čo odporúčate?
ja to mam na riditkach.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moj názor :
Ak mas original navi daj ju na miesto kde sa dava z vyroby, je na očiach a mne osobne to veľmi vyhovuje.
Ale ak nemas original napr budes mat Garmin 590/595 atd, uvedom si ze ak ju budes potrebovat ovládať počas jazdy, musis na nu dociahnut rukou a tiez sa trafiť prstom. Ak je navi tam kde z vyroby je to problém,je to príliš ďaleko. Mal som predtým na Honde Garmin 590 na riaditkach,tam to bolo v pohode a ked skusam teraz nieco na Navigatore rukou, je to problém sa vôbec trafit a necitim sa uplne iste
Ahoj,mám tu hrazdu od touratechu,za sebe musím říct, že nic moc,když mám na ní namontovanou navigaci,tak za jízdy se třepe.Je to o materiálu z čeho je vyrobena .Podle mě ty boční úchyty jsou slabé.Je to na tobě.Samozřejmě nic tragického.