Zdravím všechny
Měl bych dotaz...letos jsem koupil nové bmw r 1200 gs a chci se zeptat,kdo z vás ma jaké zkušenosti se záručním a po záručním servisem a samozřejmě na ceny jednotlivých prohlídek...po 1000 km...po 10.000....po 20.000...a jak jste spokojeni...jsem ze Šumperka...díky za odpovědi..
Honza
Upravil Haneskar dne 18.01.2018 23:25
Zdravím, já jsem koupil v Renocar Brno a z důvodu záruky tam rovněž servisuji. Cena po 1000 i 10000 asi 3500. Jinak samozřejmě Cyril, cyrilmoto.com, v Mostkovicích ( Prostějov ), LC umí a dělá také. Za mne u obou spokojenost maximální.
Děkuji za odpověď, já kupoval ve Stratosu v Hradci a jsem zvědavý jak na cenu tak kvalitu práce...uvidím jak na tom budu s cenou a spokojeností tam???? co se týče přístupu a jednání prodejce tak super...tak jsem na ten servis zvědavý
Robbie5 napsal:
Zdravím, já jsem koupil v Renocar Brno a z důvodu záruky tam rovněž servisuji. Cena po 1000 i 10000 asi 3500. Jinak samozřejmě Cyril, cyrilmoto.com, v Mostkovicích ( Prostějov ), LC umí a dělá také. Za mne u obou spokojenost maximální.
Z důvodu záruky můžeš servisovat v jakémkoliv servise BMW v ČR, DE, A, PL, ..........
GSA 1250 Rallye 2024
Miguel napsal:
Záruka už dávno není podmíněna servisem u autorizovaného zástupce...
koulanze AFAIK jo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kulance samozrejme zalezi od dobre vule... A do autorizovaneho servisu jezdim taky, protoze je to kousek, ale stejne http://www.novink...aruku.html pod trvalým dohledem
No mě šlo spíše o to jestli ten originální servis...třeba ve Stratosu je o tolik dražší než uv těch Mostkovicích?
Ono se případnou reklamaci jinak kouká když servisuješ u toho kam pak jdeš reklamovat....
Do origo servisu se jezdí hlavně tedy se strojem v záruce, což je stroj za 400 tisíc plus a v tomto případě mi přijde poměrně povšechné řešit pár korun navíc...
pod trvalým dohledem
O těch pár korun navíc nejde...jde o to jestli za své peníze dostanu lepší služby a kvalitu než jinde...proto se ptám na vaše zkušenosti s různými servisy a rozdíly v cenách servisu..např. Hradec...Ostrava...ze Šumperka pro ně stejně daleko..uvidím jak budu spokojený v Hradci..navíc cesta přes Suchý vrch...Vamberk...Žamberk...spojím příjemné s užitečným a alespoň jednou budu mít předem daný cíl????