Ja mel na dakaru padaky TT, jen ty vrchni na kapoty, i TomasTT rikal ze ty spodni jsou "zbytecny".Nastesti sem moc jejich pomoc nepotreboval...Ja ted resim padaky na 800GS
Mam dve motorky,na 1 mam Fehling ty stoji cca 3tis a na druhe zatim jen spodni
od TT vrchni ale budou taky jinak ty stoji cca 2,5tis za stranu.
Necim ktery jsou lepsi na pad ale na montaz urcite TT.
Jinak oboji vypada docela pekne.
700 GS, 1100 GS
Já tam mám tyhle, montáž bezproblémová, v balení byly i veškerý šrouby a vymezovací podložky, chrání slušně a vypadají taky dobře. http://www.motech...-p-11.html
koudak přiložený následující obrázek:
[quote]koudak napsal:
Já tam mám tyhle, montáž bezproblémová, v balení byly i veškerý šrouby a vymezovací podložky, chrání slušně a vypadají taky dobře.
No právě že to leží na padacím rámu a na řídítkách, tak jsou plasty v pohodě.
A pokud je to taková rána, že řídítka povolí, většinou je na výměnu spousta dalších věcí, než jen vrchní plasty...
Mam SW-Motech.
Chcel som Grave, ale na koniec aj podla skusenosti od inych som zvolil mensie padaky. Pri padakoch, ktore kryju aj horne plasty sa obcas stane, ze pri pade sa zdeformuju a stlacia a poskodia aj horne plasty a vsetko co je za nimi a narobia vacsiu skodu ako keby tam neboli. Pri normalnych padoch alebo lahkych havariach dobre ochrania aj mensie padaky spolu s blastrami na riditkach a v pripadoch kedy uz to nestaci ide o zivot a zdravie a nie o motorku.
Mám od Hepco-Becker. Není to sice žádná nádhera, ale účel zatím plní. Samozřejmě jak píše kolega při pádu ve větší rychlosti už je to o něčem jiným než o padácích.
MichalGS přiložený následující obrázek:
koudak napsal:
No právě že to leží na padacím rámu a na řídítkách, tak jsou plasty v pohodě.
A pokud je to taková rána, že řídítka povolí, většinou je na výměnu spousta dalších věcí, než jen vrchní plasty...
Tak to je jasné že při pádu ve větší rychlosti to už nic moc nezachrání, myslel jsem takové to odložení motorky v terénu
Na 1200 GS Hepco Becker (Wunderlich), vcetne horniho dilu na nadrzi.
Na X Challenge Jen TT ram pred chladicem.
Na obou ale poradny susplechy, oba od TT.