servisak napsal:
To asi nenajdes. Sundej si kryt starteru a pricvakni to na sroub starteru.
Ok, dík za radu. A že odskakuji, dostal jsem na Tebe ty že se k tobě dá obědnat na servis?? Prý jsi hoodně dobrý Bereš i ''neznámé'' lidi jako jsem já?
Konektor do zásuvky najdeš třeba tady. http://www.bmwmot...i-a7?q=din
Já to mám tak, že na kabelu z nabíječky mám modelářský konektor (třeba tento https://www.pecka...ena-za-par
a a něj udělané různé konektory jako na malou zásuvky, svorky na baterii apod.
servisak napsal:
...prosím pro mantinely podrobněji
jesi si mantinel tak raci nic nezapojuj nebo se ti rosviti cela motorka kup si nabijecku kera umi nabijet bmw a strc to do zasufki.
Kupredu spatki ni krok...
Skoro všechny metody tu byly popsány:
- koupit origo BMW nabíječku se zásuvkou
- koupit samotnou zásuvku a z ní vyvést kontakty, na které dáš svorky
- sundat plastový kryt startéru (je na 1 šroubek) a + svorku dát na šroub startéru
- provrtat plastový šroub startéru a vyvést od startéru + kontakt, podobně jako to mají např. poslední ročníky 1150-ek. Stačí hlava šroubu, na kterou dáš + svorku a - kamkoliv.
servisak napsal:
Ok, dík za radu. A že odskakuji, dostal jsem na Tebe ty že se k tobě dá obědnat na servis?? Prý jsi hoodně dobrý Bereš i ''neznámé'' lidi jako jsem já?
Zavolej a domluvime se
... servis a diagnostika BMW Motorrad
buď ustříhni krokodýlky a napájej tam malý konektor. nebo vem malý konektor napájej kousek drátu a na jeho konce napájej dvě očka a na ty pak cvakneš krokodýlky
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Já tak dobíjel úplně vyšťavenou baterku. Dobíjeno přes druhou dobrou baterku. Pak ji stačí odpojit za pár mitnut a pulsni nabíječa začne dobíjet. Použil jsem konektor z USB moto zásuvky, která ma malou zástrčku a vyšla mi levněji než redukce tady v ČR.
Má šroubocvací kontakty. krokodýlků mám hafo, tak nebyl problém vyrobit drát s krokodýlama a přes kroko z nabíječky dobíjet.