jeď. kamoška to loni jela na tom vodou hlazeném indianu, takže na gs s prstem v nose;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
jel jsem to taky loni poprve a je to super akce. máš 10 kontrolních bodu a musíš je projet a přiblížit se co nejblíže 500km. letos sem zaplatil registraci ale jedu na dovolenou takže smolík
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
jel jsem to taky loni poprve a je to super akce. máš 10 kontrolních bodu a musíš je projet a přiblížit se co nejblíže 500km. letos sem zaplatil registraci ale jedu na dovolenou takže smolík
Tak může jet někdo místo tebe?
Já se do toho nehrnu, ale vrozená škudlivost velí se optat :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dostanes ji na startu. Ja to jel se 4 ma kamaradama a jeli jsme to jako super vylet ne jako zavod. A vecer samozrejme kalba. Bohuzel letos bude kalba v bosne
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tak včera včera proběhla 500stovka, počasí vyšlo parádně. Jelo se parádní krajinou. Bylo i dost GS, třeba někdo z vás.
Cesta byla suchá místy mokrá. Viditelnos byla celkem dobrá..Buty:-). No tak zase příští rok
Lítám pomalu a nízko..
Bylo to super. Najeli jsme 570km takže jsme bohužel nevyhráli ale dojeli jsme to. Odznak máme. Jel jsem to s kamarádem. Já bílá 1150 (velká 41 nádrž). Byla to super akce . 1200km za víkend. Jeli jsme z Plzně. Když to půjde jedu zas.
tu trasu v navigaci nemám. Ještě by to šlo udělat tak, že v mapy.cz si trasu naplánuješ a jak to budeš mít hotové, dáš trasu exportovat do formátu GPX. Potom ten soubor nahraješ to do navigace...