Ahoj
Poridil jsem doraz rizeni na 1150gs a pripada mi ze brzdove hadice jsou po nasazeni do drzaku na prave vidlici hodne na doraz (az spis skoro za hranou). Ma to tak byt nebo je třeba ještě poridit delší hadice? Diky zkusenejsim za rady. Mam brzdy s ABS
Upravil zdenekkkkk dne 05.03.2018 17:53
Muze někdo s dorazem rizeni poradit jestli zustavaj origo brzdove hadice nebo musim dat delší? Mne proste pripada ze při plnym levym rejdu jde brzdova hadice z ABS dost na fest. Nerikejte ze nikdo ty dorazy od touratechu nemate
zdenekkkkk napsal:
Muze někdo s dorazem rizeni poradit jestli zustavaj origo brzdove hadice nebo musim dat delší? Mne proste pripada ze při plnym levym rejdu jde brzdova hadice z ABS dost na fest. Nerikejte ze nikdo ty dorazy od touratechu nemate
Když jsem ho měl, tak do výměny byly origo. Kdyby jsi se rozhodnul hadice vyměnit, tak se ozvi.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Doraz mám, ale mám ADV a tam jsou tuším jiný hadice, hlavně je tam jinej "kloubovej" držák... jestli tam máš ten držák (žlutej) viz odkaz výše, tak to bude v nezatíženým stavu našponovaný... ale když na to sednš (stačí jen sundat ze stojánku) tak se to povolí...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
zkus si ještě pohrát s nasměrováním hadice (připojovací bod pod stříbrným šroubem) tuším, že se mi to taky nějak nelíbilo a předělával jsem to..
AKHB přiložený následující obrázek:
AKHB napsal:
Doraz mám, ale mám ADV a tam jsou tuším jiný hadice, hlavně je tam jinej "kloubovej" držák... jestli tam máš ten držák (žlutej) viz odkaz výše, tak to bude v nezatíženým stavu našponovaný... ale když na to sednš (stačí jen sundat ze stojánku) tak se to povolí...