Ahoj, chci konečně koupit intercomy zřejmě Tour twin pack i pro batůžek, ale viděl jsem i variantu na nějakém zahraničním obchodě tour+sport za 280€. Nebo zvlášť jednotky tour za 124€ kus a třeba dokoupit sadu sluchátek nebo někomu se válí navíc. Existuje i nějaký lepší audio set, ale do nevýklopné přilby pro tento tour? Každopádně já mám nevyklápěcí nexx xd1 a batůžek vyklápěcí HJC, tudíž by nám stačila jedna sada sluchátek a mikrofonu. Další dotaz, zda verze sport kdyby měl batůžek, já Tour a další na jiné motorce 2x tour, jestli by batůžek s námi komunikoval. Např když budou dále já je uslyším a ona ne kvůli dosahu? Nebo bude přeze mě slyšet ostatní? Jde o to, že budeme většinou jezdit spolu na jedné motorce a 1-2x za sezónu delší výlet i s jinou partou na motorce. No a poslední otázka...kde prosím momentálně nejlépe nakoupit? Klidně zahraničí, kartu máme ;-)
Upravil TripleBlack dne 10.03.2018 14:37
Kde to je? Nikde jsem to nenašel. Nebo to prvně musím vložit do košíku a po vyplnění adresy se to zobrazí? Přemýšlím, že tam vezmu ty toury. Je nějaký rozdíl jestli ho koupím v ČR nebo v cizině?
BMW R1200RS
cizmik napsal:
Kde to je? Nikde jsem to nenašel. Nebo to prvně musím vložit do košíku a po vyplnění adresy se to zobrazí? Přemýšlím, že tam vezmu ty toury. Je nějaký rozdíl jestli ho koupím v ČR nebo v cizině?
Až vložíš do košíku a vyplniš údaje, tak se zobrazí doprava... hodně lidí tam již koupila, ale jediný rozdíl bude asi jen reklamace u nich
TripleBlack napsal:
Další dotaz, zda verze sport kdyby měl batůžek, já Tour a další na jiné motorce 2x tour, jestli by batůžek s námi komunikoval. Např když budou dále já je uslyším a ona ne kvůli dosahu? Nebo bude přeze mě slyšet ostatní?
Tak to by mne taky docela zajímalo, máte s tím někdo zkušenost?
Díkes!
Čest (a) buch, Old K.
Bude slyšet normálně taky.. Ona se přes tebe propojí s a dalšíma.. Já dřív jezdil ve složení F5Mc a batůžek FBeat (naprosto ocesany interkom) takže toho se neboj... Tvůj intercom bude dělat "most"
V pondělí večer jsem objednával a dnes mi přišli interkomy. Objednával jsem 2x tour a 2x sluchátka http://motointerc...71434.html
A přišlo mi, krom powerbanky kompletní balení. Tak za mě maximální spokojenost.
cizmik přiložený následující obrázek:
[162.66Kb]
Upravil cizmik dne 16.03.2018 19:30
BMW R1200RS
Vůbec netuším a snad si to ani nebudu muset vyzkoušet. Záruka je dva roky a obchod má spoustu kladných hodnocení, tak si myslím, že by reklamace asi proběhla bez problému....
BMW R1200RS