jezdíš do terénu ?
Pokud ano tak ho užiješ.
Ano dá se to řešit klackama,kamenama,podložkama v tankvaku... atd atd. Postupem času pochopíš že tohle není správně a pořídíš rozšíření.
Zabořenej bočák je prostě BLBA smrt...
Nejezdíš do terénu? jezdíš tak max na Kááárlštejn před tamější restauračku postavit nablejskanej stroj ?
Tak pořiď co NEJdražší značku. Funkčně ti to bude na asfaltu naprosto nanic, ale před ostatníma se budeš moct poplácat po rameni...
Kupovanej?
Když jsem svého času viděl ty ceny....
Tak jsem vytáhl z kontejneru dva panty na kapotu od Felicie. Věnoval tomu 8min práce s Flexou +5 min s pilníkem na ostré hrany +3min na vrtání děr a cca40s s černým sprejem pro lepší dojem, že jsem tomu dal i nějakej lak.
Na funkci živočicháře ten vzhled nemá vliv -))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
P.S.: na šikovně udělaném rozšíření můžeš jeho "...Podložením..." srovnat motku pokud by jsi např. motku zvedal na tlumičích.
Určitě dobrá věc prakticky všude. Zda značkové či garážové je asi jedno... Jen koukej ať nejsou zbytečně s ostrými hranami (ať již pro vlastní bezpečí, tak pro např. STK atd ať to nemusíš co dva roky sundavat)
Jinak určitě oceníš při parkování na zahradě, ale i na rozpáleném asfaltě Tuším že v Itálii v Livignu dávali v restauraci moto-hostům prkénka pod bočák (nám nemuseli )
Tak v tom případě už ti zbývá jen si sednout k něčemu dobrému a zeptat se sám sebe...
Řeším "...Estetično..." ? Nebo mi stačí trocha plechu a pár šroubů?
Chci značku/kamenný obchod v ČR? Nebo nejnižší cenu z Aliexpresu a tím pádem případné nesrovnalosti jdou na mou hlavu?
A podle odpovědí na tyto otázky. Pak už jen koupit/vyrobit -))
I s těma pantama od Felicie jsem bez potíží prošel STK -))