Cau, neco se mi povedlo, teda spis nepovedlo. Na 1150 jsem vymenoval blinkry a nez jem zaizoloval draty, tak jsem to chtel vyzkouset, dvakrat to bliklo a pak nic. Asi se dotkly draty a odpalily pojistku. Nemam manual a od oka to neni videt, ktera pojistka je od blinkru?
Diky.
Mám schéma na R1150GS rok 2000. Dej si do profilu mail a já ti to pošlu. Má to 1,2MB.
Měla by to být pojistka č.4 7,5A společná pro blinkry a klakson.
Pája
Nemáte někdo podobný problém?Na jedenácce jsem měnil blinkry.Byly tam járovky 16W a blikalo mě to dost rychle.Namontoval jsem 21W a blikne dvakrát,třikrát pomalu a pak to je zase kvapík.Výstražné blikají pomalu.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Vytahnu jedno stare tema, neb semi povedlo to same, co Vladasovi. Urazil jsem predni blinkr na 1100gs a protoze se blbe shanej(a jsou drahy), koupil jsem LEDkovy+odpory. Pri zkouseni se mi nejspis dotknul holy drat kostry a od te doby mi blika jenom jedna strana.
Co uz jsem zkousel:
-pojistky>OK
-prosel jsem konektory, ke kterym je pristup>OK
-zmeril jsem napeti rovnou na dratech a nejde tam vubec stava.
Muze se timto zpusobem odpalit ten presuvac, nebo by to mely pobrat pojistky.
Dik za napady.
R1100GS
Uz to mam vyresene. Byl to ten prerusovac(Carservis 2670,-). Nekupoval jsem ho naslepo. Vzal jsem ten "asi" spatny, V Carservisu vyzkousel, a byl spatnej. Prej to jeste nevideli, aby byla odpalena jenom jedna strana, ale mozny je vsechno. Nastesti ho meli skladem, tak jsem ho vzal a uz blikam. Jinak videl jsem ho nekde za 55$, ale ja ho potreboval hned, tak jsem rad, ze ho meli.
R1100GS