Vzal jsem na sebe iniciativu, přenést atmosféru solidarity, kterou jste víceméně všichni vyjádřili v tomto fóru ohledně naší velké tragedie a uvědomil jsem své mateřské (nově založené) řecké fórum (kde jsem i moderátor) o vaší podpoře.
Celé fórum bylo doslova dojato a poprosilo mne, abych Vám předal následující petici-poděkování-nabídku bratrství
BMWGS Czech forum!
[u]Prostřednictvím našeho člena Doc, který je díky původu i Vaším členem a dokonce pod stejnym nickname jste byli informováni o naší náhlé a velké živelné katastrofě, se kterou se potýká naše zem poslední týden.
Tento člen, Doc, nám předal dvě srdečné zprávy-postřehy
1) velkorysou pomoc, kterou jste mu nabídli před jeho nedávnou cestou do Česka, kde prostřednictvím osobnich vzkazů obdržel telefony vaších členů s povzbuzením aby neotátel je v případě jakýchkoliv nesnází použít
2) Vaše srdečné pozdravy s vyjádřením solidarity směrem k naší krásné ale zraněné zemi
Chěli bychom Vám tímto poděkovat za Vaši lidskost.
DĚKUJEME VÁM Z CELÉHO SRDCE.
DĚKUJEME VÁM ZA VAŠI PODPORU.
MÁME ZA TO, ŽE NAŠE A VAŠE FORUM JSOU BRATRSKÁ.
NABÍZÍME VÁM SYMBOLICKÉ SBRATŘENÍ A BUDOUCÍ SPOLUPRÁCI.
ČEKÁME VÁS V ŘECKU, PŘIJEDEME DO ČECH
( s trochou angličtiny nebude problém se navzájem domluvit)[/u]
www.bmwbikers.gr
Předal jsem zprávu - pozdrav - petici, tak jak jsem byl oficiálně vyzván.
Děkuji za pozornost, Doc
Upravil Doc dne 30.08.2007 06:05
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tak to je nádhera. Je vidět, že jsou na světě dobří lidé. Dojímá mě to až k slzám. Všecny pozdravuj a děkujeme. Opravdu skvělí.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Vy jezdíte na Jih, my na Sever, není špatné mít na dlouhách cestách pár potřebnývh telefonů v případě nouze. Řekové jsou dobří, citliví, srdeční a pohostinní lidé. A nezapomínají.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Udělal jsem alespoň to , co mohu a dokážu: http://www.bmwgs....p?cat_id=1 Dal jsem odkaz na spřátelené duše z Řecka sem, ať je nemusíte nijak složitě hledat, když se k nim budete chtít podivat
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Promiňte,že se Vám sem pletu i když nemám GS,ale myslím že přátelé se hledají těžko takže kdyby bylo potřeba máte ve mě jednu zpřízněnou duši nejen motor.Zdravím Tondo a Bohušu,taky Fanóša a Groga a snad bude příležitost poznat se i s jinýma člobrdama.Krásné zemi a skvělým lidem v Řecku přeju a´t se rány co nejrychleji zahojí.
Pozdravuj vsechny a nejen motorkare a kdyby bylo jen trochu v nasich silach je automaticky,ze by jsme pomohly.Neco takovyho co se deje u vas je strasliva katastrofa.Je tezky to vyjadrovat psanim.Hlavne at uz je vsemu konec a lidi muzou zacit znovu normalne zit.Preji vsem at na to rychle zapomenou.A jinac zdravim te JIRIKU.