Ahoj.
Můžete mi někdo prosím vás poradit? Chystám se koupit 1200GS a mám trochu obavy, jestli mi nebude "malá". Měřím totiž 198cm a nerad bych šoural nohy po asfaltu. Jsou různá sedla a dá se výměnou sedla ovlivnit vejška celé mašiny??? Dík předem Z.
[small][/small]
Kup si adventůru, ta ti bude akorát. Sedlem ovlivníš akorát jak vysoko budeš sedět. Prodávají se různý kity na přepákování, aby se zvýšila i světlost ale nevím jestli to má i BMW. U hondy jsem to viděl. Více snad by řekl tomasTT. Jinak tvoje výška je jako dělaná pro KTM990AdventureS žejo Fanóšu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
zorro napsal:
Ahoj.
Můžete mi někdo prosím vás poradit? Chystám se koupit 1200GS a mám trochu obavy, jestli mi nebude "malá". Měřím totiž 198cm a nerad bych šoural nohy po asfaltu. Jsou různá sedla a dá se výměnou sedla ovlivnit vejška celé mašiny??? Dík předem Z.
zorro napsal:
Ahoj.