koupil jsem si jí a teprve se seznamuji.
Je možnost přes tuto diagnozu, zakázat monitorování tlaku v pneu? Když už mi stejně baterie v senzorech odešly do věčných lovišť....
frogyskoky napsal:
Mám dotaz na zkušené majitele diagnostiky GS911,
koupil jsem si jí a teprve se seznamuji.
Je možnost přes tuto diagnozu, zakázat monitorování tlaku v pneu? Když už mi stejně baterie v senzorech odešly do věčných lovišť....
Děkuji
Zkus napřed tohle mě to šlo a už oba fungují jak mají zakázat to můžeš vždy. YouTube Video
Lidi, že jim ty prachy za to dáváte, nesmyslnej ranec za to, být omezený vinama, pokuď není verze profi.... Já mám diagnozu za třetinovou cenu a takováhle blbost s tím vyřešit jde za pár sekund...
Nějakou dobu jsem to tu nabízel za nějakou cenu, jenže potom tu potřebovali nějaký chytráci dávat odkazy, kde se to dá koupit levněji, tak jsem to stáhnul. Jestli chveš tak přes SZ se můžem domluvit. Je to kabel s adapterem co komunikuje pres android. Dají se stim nacitat a mazat zavady, servisy nulovat, cist hodnoty, nastavovat klapky, kodovat jednotky ( zrovna tohle co se tu resi, proste vypnes PDC a nesviti ti zadny trojuhelnik a tak) . Akorat to zatim nepodporuje cestinu.