Kluci už vyfasovali nářadí a chystají se na nás... nebo na silniční piráti ? http://www.novinky.cz/krimi/164875-cesko-brazdi-70-policejnich-motorkaru-na-novych-strojich.html Ale stroje jsou to hezké..
Upravil bluesbery dne 26.03.2009 10:28
Tak jsem si přečetl, že koupili 70 strojů za 50 miliónů což je zhruba 714 tis. Kč na motorku. Škoda, že to jsou Yamahy kdyby koupili Géeska nejspíš bych se přihlásil
Já myslím, že "na nás" se zas tak moc nechystaj. Já osobně na GSu jezdím o dost pomaleji, než na dřívějších motorkách. Pokud to bude mít nějakej efekt (čemu moc nevěřím, možná z dlouhodobějšího hlediska), tak to vítám.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
..mám pocit, že do výběrového řízení na nákup motorek se nejprve nepřihlásil nikdo a pak jen samotná yamaha, takže se asi neštítili to napálit no a k té ceně, asi byly letos drahé padáky a radary
lullu napsal:
..mám pocit, že do výběrového řízení na nákup motorek se nejprve nepřihlásil nikdo a pak jen samotná yamaha, takže se asi neštítili to napálit no a k té ceně, asi byly letos drahé padáky a radary
já myslim že se přihlásilo víc značek a dokonce myslim že i BMW, ale za cenu ktrou nabídla policie to byla schopná udělat jenom Yamaha. tak všechny ostatní značky odstoupily.
714 tisíc je dobrá palba, ale myslim že to odpovídá, speciální záznamový radary, majáky, ta částka skáče rychle nahoru.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
lullu napsal:
já myslim že se přihlásilo víc značek a dokonce myslim že i BMW, ale za cenu ktrou nabídla policie to byla schopná udělat jenom Yamaha. tak všechny ostatní značky odstoupily.
714 tisíc je dobrá palba, ale myslim že to odpovídá, speciální záznamový radary, majáky, ta částka skáče rychle nahoru.
chtěl jsi snad naznačit, že tam mají doplňky za 400000?
Konečně jeden s velkou motorkou
myslím, že možná i jo, vezmi kolik stojí jen kufry, jen ten radar se záznamem bude určitě za 200 a více
jen vezmi katalogovou cenu toho FJR 1300- 09 za 430 TKč
Upravil Baltazar dne 26.03.2009 12:23
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
..v rádiu mluvil jeden policajt, že doplňky na policejní mašiny převyšují hodnotu mašiny...tak na tem asi něco bude bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
lullu napsal:
chtěl jsi snad naznačit, že tam mají doplňky za 400000?
ano, přesně to jsem chctěl naznačit
už jenom vysílačka do tý motorky bude minimálně za 70 tis. ruční policejní vysílačka Matra smart plus (to je ta s tlačítkama, s možností telefonovat mezi vysílačkama po celý republice, nebo třeba i do mobilní sítě GSM ) tak ta stojí 55 000,- do vozidel se vždycky instalujou tyhle typy a jsou ještě upravený, tzn. dražší + k tomu připočítávám, že maji určitě intercom.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Emilio napsal:
A umí tu motorku vůbec řídit?
Jen aby nebylo hají a maják i se slavným radarem v pangejtu na tři půlky
Věř mi, že umí, mají docela dobrá školení, pokud vím. Ale nevěřím, že se budou honit za nějakýma střelcema, odpovídají za velmi drahé vybavení, mají rodiny a rozhodně nebudou riskovat zdraví. Navíc, viděli jste, v čem jezdí? Pořádně se podívejte. myslíte, že se budou v tomhle oblečení honit za nějakým SM nebo supersportem?
Podle mě budou honit spíš auta a motorkáře, který pojedou o 30km/h víc, nebo ve městech si natočí nějaké to prasátko.....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
V normálním obchodě stojí FZ6SA cca 250 000 (51 nakoupených kusů) a FJR1300A 430 000 (19 ks) to je za motorky celkem cca 21 mil. Celková cena zakázky přes 49 mil. (http://www.policie.cz/clanek/policiste-si-prevzali-nove-motocykly.aspx ) Tak mi vychází doplňky na jednu mašinu cca 400 000 kč. To mi přijde silně předražené i kdyby tam měli stereovysílačky a plazmovou TV.. Nehledě na to, že k větším zakázkám jsou vždy slevy.... Prostě jakmile něco platí stát, na prachy se nehledí.. viz.cena dálnic..
Samozřejmě je to předražený ta malá domů něco stála. Dělal jsem u spec. jednotky a vím jak je to z výběrovkama spec. vybavení. Např. pistole HK se dostali s cenou o 2 tc kčs na kuse níž jak ČZ, tak se výběrovka zrušila a pak vybrali jen ČZ a tak je to se vším. To, že policejní president řekl, že se nebudou honit za motorkářema jako, že si je natočí. Tak to jsem zvědav na to dokazování, kdo je pod přilbou
Joe napsal:
Samozřejmě je to předražený ta malá domů něco stála. Dělal jsem u spec. jednotky a vím jak je to z výběrovkama spec. vybavení. Např. pistole HK se dostali s cenou o 2 tc kčs na kuse níž jak ČZ, tak se výběrovka zrušila a pak vybrali jen ČZ a tak je to se vším. To, že policejní president řekl, že se nebudou honit za motorkářema jako, že si je natočí. Tak to jsem zvědav na to dokazování, kdo je pod přilbou
S těma pistolema to udělali dobře, bo v naší zbrojofce dělají nejlepší kvéry.. Jsou dokonce tak kvalitní, že si je někteří zaměstnanci nosili dříve po kouskách domů..
Já se na ně až tak moc netěšim. Moje první body mínus byly na motorce.
Jo a kucí už rozštípli jednoho Passata. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz