ahojte, nevim zda tu někdo pouziva tuto aplikaci ale rad bych se zeptal zda neresite nyní problem s cloudem.
vramci nového update odebrali garmin cloud a ja nyní nevim jak synchronizovat data mezi notebookem a velkym pc.
na garmin foru jsem se docetl pouze toto:
his is to inform you that Adventures and Garmin Cloud services will be discontinued after May 20th, 2018. Users can access these applications through the published date to retrieve their data. The Adventures on your computer will be left in place but find and publishing will be discontinued. Users who wish to sync their data to a third party Cloud storage service may do so by modifying the Database Options in BaseCamp to point it to a folder under the Cloud storage service root.
Podle mě myšleno tak ze nastavis složku od basecamp do které se ukládají data třeba tak aby se ti přes nejakou cloud službu sychronizovala mezi oběma kompy.
Za mě ideálně dropbox
Já to používám na MacOS ale i tak se muzu zítra podívat jak to mají udělané přesně. Z hlavy nevím a nejsem u toho aktuálně.
Upravil lako dne 28.05.2018 22:45
Over than 250k km on BMW GS bikes
Nj ale jak nastavim v basecampu slozku pro soubory kam se mi bude ukladat ma naplanovana trasa tak abych ji mohl upravovat na obou pocitacich (samozrejme ne zaroven)
jack96 napsal:
Nj ale jak nastavim v basecampu slozku pro soubory kam se mi bude ukladat ma naplanovana trasa tak abych ji mohl upravovat na obou pocitacich (samozrejme ne zaroven)
No nevím jak je to na Windows ale já to na MacOS mám následovně;
Garmin BASE CAMP -> Předvolby -> Pokročilé -> Knihovna
následně buď nová knihovna nebo vybereš další volby co ti budou sedět..
Over than 250k km on BMW GS bikes