Zdravím,
Nedavno som sa stal stastnym majitelov F800GS.
Cca dva tyzne dozadu som zaznamenal pri zohriatom motore tazsie radenie (na roznych rychlostiach). Rychlost isla zaradit len nasilu.
Zatial to robi len obcas.
Najazdenych je 70000km, olej meneny pred mesiacom, vola spojky by mala byt dobra.
Nestretol sa stym niekto?
To se stava bezne, za tepla se povoli lanko spojky v bowdenu. Trochu to eliminuje koupe noveho...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
To se stava bezne, za tepla se povoli lanko spojky v bowdenu. Trochu to eliminuje koupe noveho...
Mě se to teda nestává(91000km) -proč by se mělo povolit? Jestli myslíš že změkne plast bowdenu tak to musí být tak zanedbatelný rozdíl že nemůže mít na nic vliv,možná spíš jestli tu vůli na lanku nemá až moc velkou
Upravil kim dne 05.06.2018 17:40
ja menil spojku tusim okolo 100k a chovalo se to tak, ze proste hur vystavovala, nebo jak se rika tomu rozpojeni.
mmch horkej olej = mensi viskozita = horsi mazaci schopnosti (alespon tak to chapu)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nasiel som zaujimavy navod, snad to niekomu pomoze
dnes to vyskusam poda toho nastavit
http://advrider.com/index.php?threads/clutch-play-adjustment-for-dummies.959542/
patriotxt napsal:
no skusim sa este pohrat s nastavenim packy, viem ze vola ma byt 3-5mm ale kde su treba presne namerat, nemate prosim nejaku fotku?
dakujem za rady
3-5 mm je moc nastav tak dva ,a překontroluj v obou rejdech