Zdravím ve spolek, jsem tu krátce, takže jestli jsem něco přehledl, tak se omlouvám, ale přišlo mi, že dříve tu bývala jako partnerská firma krom Touratechu i Rockway, něco se změnilo? Párkrát jsem tam byl a přišli mi fajn, tak mě jen zajímalo, co se děje. Díky.
String1 napsal:
Zdravím ve spolek, jsem tu krátce, takže jestli jsem něco přehledl, tak se omlouvám, ale přišlo mi, že dříve tu bývala jako partnerská firma krom Touratechu i Rockway, něco se změnilo? Párkrát jsem tam byl a přišli mi fajn, tak mě jen zajímalo, co se děje. Díky.
máš pravdu, přehlédl https://www.bmwgs...d_id=33134
Pardál tu má vlákno jako hrom. Stačí příště pohledat v komerční inzerci
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Uff chybka ...
Měl jsem totiž pocit, že byli ve fóru v té sekci parnerská dvě vlákna, jedno TT a druhá právě Rockway a teď je tam jen TT ale možná si to jen blbě pamatuju. Pokud je blbost jen mojí straně a všechno ostatní při starém, je to cajk
Díky.
String1 napsal:
Uff chybka ...
Měl jsem totiž pocit, že byli ve fóru v té sekci parnerská dvě vlákna, jedno TT a druhá právě Rockway a teď je tam jen TT ale možná si to jen blbě pamatuju. Pokud je blbost jen mojí straně a všechno ostatní při starém, je to cajk
Díky.
ne, že by to bylo podstatné, ale to o čem píšeš je pravděpodobně to, že tady Rockway zrušil inzerci... a to se velmi pravděpodobně stalo.
pod trvalým dohledem